Telo

IVANA GRMI KAKO IZGLEDA: U provokativnom kupaćem se tušira ful skockana, a fanovima pale vilice do poda! (FOTO)

Priznala i šta je sve korigovala na sebi.

16.06.2024 22:00

IVANA GRMI KAKO IZGLEDA: U provokativnom kupaćem se tušira ful skockana, a fanovima pale vilice do poda! (FOTO)
ATA images

Bivša članica grupe "Hurricane", pevačica Ivana Nikolić ne prestaje da intrigira javnost. Po kularima su kružile glasine da Ivana možda nije bila najbolji vokal nekadašnje grupe, ali je svakako bila njegov najatraktivniji deo. Od kada je započela samostalnu karijeru rešila je povede računa o zdravlju i izgledu, pa je rigoroznim treninzima i redukovanom ishranom, inače zgodno telo dovela do savršenstva.

Nedavno je obajvila serijal fotografija koje su izazvale veliku pažnju javosti. Nikolićeva je prikazana kako se u veoma provokativnom kupaćem kostimu tušira. Kupaći je jednodelni i crne boje, ali veoma specifičpnog kroja. Naime, preko grudi unakrsno idu delovi koji se vezuju oko vrata, dok je deo grudi i stomaka otvoren, a izrez se spušta skroz duboko do donjeg dela koji je takođe duboko isečen. Frizura nije izostala, kao i kompletna scenska šminka.

- Sedam dana do leta, a sa njim stiže i nova pesma. Ostanite fokusirani - napisala je Nikolićeva.

 

 

Malo je reći da je njen Instagram nalog u trenu planuo, a usledilo je 10.000 sviđanja.

- Koje je ovo ludilo?! Nema bolje!

- Savršeno! Fotke su vrhunske.

- Prezgodna si!

- Goriš!

- Stvarno si Ivana BOOM!

- Ona je bomba!

 

 

Ivana važi za damu bez dlake na jeziku, pa je tako nedavno priznala šta je sve korigovala na sebi, kako bi postigla trenutni izgled.

- Sebi nikada nisam bila ružna. Nemam problem da pričam o operacijama i kažem da sam uradila grudi i smanjila nos. Želela sam da bude manji na kameri i to sam korigovala. Nisam nigde preterala, da bih sada molila Boga da mi se sve vrati na staro. Uradila sam na sebi ono što sam htela i sada je moj fokus na treninzima i zdravoj ishrani - proznala je Nikolićeva za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)