Telo

VODITELJKA POKAZALA KAKO MAJKA TROJE DECE TREBA DA IZGLEDA NA PLAŽI: Ana Sević svima zadala domaći zadatak! (FOTO)

Na telu bi joj pozavidela svaka.

10.07.2024 22:30

VODITELJKA POKAZALA KAKO MAJKA TROJE DECE TREBA DA IZGLEDA NA PLAŽI: Ana Sević svima zadala domaći zadatak! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i voditeljka "Zvezda Granda", Ana Sević (38) odlučila je da se uputi na zasluženi odmor u Grčku. Fotografije sa plaže koje je nedavno objavila pokazale su da ona i te kako zna da uživa i da istovremeno raspolaže izvanrednom figurom. Ono što je posebno impresivno jeste činjenica da je ona majka čak troje dece, dok izgleda prilično mladoliko, a na figuri bi joj pozavidela svaka.

Ana se fotografisala tik uz obalu mora, a samo na prvi pogled izgledalo je da u teget bikiniju, iako je u pitanju jednodelni kupaći. Model je takav da je dole bio u vidu dubljeg donjeg dela, dok je ceo stomak bio otvoren, kao i veći deo njenih grudi. Duga kosa dosezala je dužinu do struka, dok je pevačica nosila i naočare za sunce. 

Mnogima nije promaklo da Ana izgleda nikad bolje, da joj je stomak na pragu pete decenije i posle troje decenije zategnut, dok su grudi jedva stale u kupaći.

- Maksimum mog fotografisanja pored troje dece od kojih jedno zna da pliva a dvoje, od 2 i 3 godine, nece da nose ni mišiće, ni gumu, ali hoće da plivaju. Toliko od mene za javljanje sa prvog dela letovanja. Više sreće u drugom delu - poručila je ona uz objavu.

- Mamasita dominira bez obzira na okolnosti - poručila joj je koleginica Nikolina Kovač.

- Gledam sliku i vidim odbeglu maturantkinju spremnu za ekskurziju svog života. Lepa mi je, a onda čitam tekst i dalje vidim istu osobu, samo sad ima sa sobom nečiju decu, ma verujem ja u nju. Imaće ona ludi letnji ples.

- Zgodnice moja - odgovorila je pevačica Jelena Kostov.

- Mačkice, objasnila si za majku sa troje dece.

- Da, Božeeee, majka troje dece, pa bravo!

- Remek delo.

Bivša supruga Darka Lazića pokazala je da je moguće izgledati fantastično i nakon rođenja troje dece, te je postala uzor mnogim ženama koje se dive njenom samopouzdanju i pozitivnom stavu prema telu. Očigledno je da je na letovanje krenula sa sve troje dece, od kojih jedno ima sa bivšim suprugom Darkom, dok uživa u drugom braku sa Danielom Nedeljkovićem sa kojim ima dvoje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)