Zanimljivosti

NAKON 40 DANA OD POROĐAJA PONOVO OSTALA U DRUGOM STANJU: Pevačica pokazala brutalnu formu i noge od kojih staje srce

Za njenim preplanulim telom uzdišu.

21.06.2024 19:20

NAKON 40 DANA OD POROĐAJA PONOVO OSTALA U DRUGOM STANJU: Pevačica pokazala brutalnu formu i noge od kojih staje srce
Printscreen/Instagram/wwwmarijamikiccom

Samo četrdeset dana nakon što je na svet donela ćerku Đurđu, pevačica Marija Mikić ostala je u drugom stanju. Nakon Đurđe, sa partnerom Jovanom Pantićem dobila je i sina Miliju, a sada su jedna prava vesela i zadovoljna porodica. Iako trenutno žive bajku, Marija Mikić je imala pravi zdravstveni izazov pre nego što je dobila prvo dete.

Pre prve trudnoće izgubila tri bebe

Imala je tri pobačaja kojima se nije znao razlog. Njena drugarica joj je predložila da uradi test na tromobofiliju koji se kasnije ispostavio kao dobra odluka. Pevačica je bila pozitivna.

- U jednom trenutku drugarica me uhvatila za ruku i rekla: "Zašto ne uradiš test na trombofiliju?" Ja sam rekla da meni niko nikad nije rekao za to. Kada sam saznala, to je bio ključ problema. Onda smo krenuli sa terapijom i odmah smo uspeli da održimo trudnoću - kaže pevačica i ističe da je pre prve trudnoće imala tri spontana pobačaja koja je izazvao poremećaj zgrušavanja krvi, trombofilija.

Kada su doktori shvatili da je to uzrok, sledeću trudnoću je "iznela", a onda na radost porodice Mikić i Pantić dobili su nakon ćerke i sina Miliju. 

Nakon što su proslavili sinu prvi rođendan, a devojčici treći, Marija Mikić podelila je i nekoliko fotografija sa odmora. Ona je trenutno na Mikonosu gde odmara.

Primetno je da je pevačica dovela liniju do savršenstva, a poziranje u crvenom kupaćem kostimu to i potvrđuje. Preplanule vitke noge i stomak kao da nikada nije bila u drugom stanju pokazuju da je pevačica uspela da vrati željenu liniju. Zanimljivo je da je sa oduševljenjem reagovao i njen suprug Jovan i javno ostavio komentar.

- Savršenstvo.

- Najslađa moja malena uvek je ona zgodna, neverovatna bomba - pisali su joj u komentarima na Instagram objavi.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)