Telo

NATAŠA BEKVALAC SE OPET PROVODI NA IBICI: Otkrila telo boginje, a na fotografijama grli SAMO NJEGA! (FOTO)

Poručila mu i da ga voli, a on njoj da je "zauvek njen"!

18.06.2024 22:03

NATAŠA BEKVALAC SE OPET PROVODI NA IBICI: Otkrila telo boginje, a na fotografijama grli SAMO NJEGA! (FOTO)
instagram

Pevačica Nataša Bekvalac (43) poznata je kao dama odličnog glasa i još boljeg stasa. Njeni hitovi ne zastarevaju, pa su nastupi novosadske Barbike uvek popunjeni. Budući da je neko ko na nastupima daje sve od sebe i veoma je bliska sa fanovima, odlučila je da napravi kraću pauzu kako bi napunila baterije. Nije tajna da Nata obožava egzotične destinacije, ali da joj je Ibica ipak najomiljenija, pa je ne preskače nijedne godine.

Nata je ponovo zapalila Ibicu, a opet je i u društvu sestre Kristine od koje se na ovakvim putašestvijama ne razdvaja. Ona je pozirala na jahti u jednodelnom kupaćem kostimu militari boje, koja joj je inače omiljena kada su kupaći u pitanju. Preko je imala svilenu košulju pastelnozelene boje koja se napred vezivala tik ispodn grudi, dok je kroj bio takav da je pozadi padala. Bekvalčeva je pozirala zamišljenog pogleda u daljinu, dok je kosu podigla u rep, a nosila je i velike naočare za sunce kockastog okvira.

Na narednoj fotografiji su sestre Bekvalac uslikale selfi sa jednim muškarcem koga je Nataša prisno grlila. U pitanju je modni dizajner Mihailo Anušić, kom se Nata obratila sledećim rečima.

- Ceo život sam nekako tragala za tim muškarcem pored kog ću imati osećaj “Biće sve u redu”,”'Ne moraš sama, tu sam”, “Nista loše ne može da se dogodi” i shvatila sam da tragam za nečim što već zapravo imam. Imam ga unutar sebe, imam ga u svojim sestrama, prijateljima. Imam ga u tebi. Hvala na divnim danima, najlepšim haljinama, najjačim zagrljajima, ludoj zabavi, hvala što si mi pokazao najlepši zalazak sunca. Volim te - napisla je Bekvalčeva pored objave.

Instagram-bekvalceva

Mihailo Anušić, Nataša i Kristina Bekvalac

Objava je u danu dobila čak 23.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Zauvek tvoj - poručio joj je Mihailo Anušić.

- Koliko ja ovu ženu volim, ljubav za sva vremena.

- Predivna si, Nale.

- Razumem te Nato, želiš jakog muškarca, zaštitnika, ALFA, ali da ti budeš šefica. Takve smo mi Vage!

- Kako si to samo lepo sročila!

- Šta će ti muškarac pored takve ekipe oko tebe?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)