Zanimljivosti

SRPKINJA BODRILA VERENIKA U NAKITU OD 91.000 EVRA, A KADA JE DAO GOL SKANDIRAJU "TO SOFIJA": Ona je bila zvezda tribina

Sofija Milošević se pojavila na tribinama kako bi podržala verenika Luku Jovića, a kada je dao gol nije mogla da zaustavi suze.

20.06.2024 18:40

SRPKINJA BODRILA VERENIKA U NAKITU OD 91.000 EVRA, A KADA JE DAO GOL SKANDIRAJU "TO SOFIJA": Ona je bila zvezda tribina
Printscreen/Instagram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević stigla je u Nemačku kako bi bodrila verenika i oca njene dece fudbalera Luku Jovića na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Manekenka je za ovu priliku ponela dres naše reprezentacije na kojoj piše Jović, a za ovu priliku diskretno se našminkala. Društvo na tribinama joj je pravila drugarica, ali i Lukina cela porodica koja je došla da ga podrži. S obzirom na to da je Jović postigao gol očigledno da mu je ova podrška prijala.

Nakon ovog pogotka, Jovićeva supruga Sofija je proslavila na emotivan načun, u suzama radosnicama. To je još jednom bio dokaz njihove velike ljubavi i podrške koju neguju godinama unazad. Takođe, ono što je zanimljivo je da su fanovi nakon Lukinog gola na mrežama poručivali "To Sofija" jer veruju da je i ona delom zaslužna za partnerov uspeh.

Iako je Jović bio zvezda terena, njegova izrabnica je zvezda tribina pa se spekulisalo šta ima na rukama. Zapravo, manekenka je nosila vredan nakit. Na rukama je imala sat i tri narukvice, a oko vrata diskretnu ogrlicu.

Printscreen/Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević bodrila je Luku sa tribina

Za četiri narukvice ona je izdvojila ukupno 56.250 evra: za dve "van klif & arpels" 38.250 evra i "kartije" 18.000 evra. Posebno se izdvojio njen zlatni sat "kartije". U pitanju je model “panter” od žutog zlata sa dijamantima, a njegova cena je tričavih 35.000 evra, tvrdi Kurir. Navodno, ona je za sve ove aksesoare dala neverovatnih 91.250 evra.

Da podsetimo, oni su zajedno od 2019. godine kada su se pojavile prve glasine da su zajedno. Luka Jović ima dete sa Anđelom Manitašević, sina Davida. Nakon Davida, dobio je još dva sina sa manekenkom Sofijom Milošević. Jednom prilikom objasnili su da su se upoznali preko zajedičkog prijatelja, a da su se potom videli i onda je sve među njima "planulo". Nakon nekoliko meseci veze par je saopštio da čekaju dečaka, a onda se Sofija porodila i u oktobru 2020. godine dobili su Alekseja. Potom, u martu 2022. godine Sofija je na svet donela drugog dečaka Teodora.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)