Telo

"NE VOLIM PLAVUŠE, ALI TI SI..." Skinula se Iva Štrljić, svi samo gledaju u leđa - vruće slike koje ćete obožavati

Glumica nikada zategnutija.

16.07.2024 16:38

"NE VOLIM PLAVUŠE, ALI TI SI..." Skinula se Iva Štrljić, svi samo gledaju u leđa - vruće slike koje ćete obožavati
Instagram-printscreen-ivastrljicofficial

Glumica Iva Štrljić je već dugi niz godina jedno od najpoznatijih lica na TV ekranima. Osim što ima neverovatan talenat i uloge po kojima je publika pamti, glumica se još nečim izdvaja od svojih koleginica. U 45-oj godini izgleda poput svetske dive, a o njenom telu danas će mnogi govoriti i to sa razlogom.

Iva je iskoristila leto da ode na odmor i tamo napuni baterije. Poznato je da ona vredno radi, tako da je slobodno vreme potrošila na najlepši način. Plaža, pesak, sunce - ima li nešto lepše? Sa svog odmora je podelila i nekoliko fotografija, a ono što prvo upada u oči je njena vitka linija. Fanove je obradovala tek kada se vratila sa odmora. Očigledno, ona je želela prvo da se odmori, a tek onda i da otkrije kako je uživala. Fanovima je kratko poručila:

- Povratak sa mora i tu i tamo poneka fotografija sa mora.

Ležala je na pesku, a na sebi je imala dvodelni kupaći kostim. Stomak bez grama viška, noge bez trunke celulita. Iva Štrljić je pravi primer savršenog tela i posvećenosti zdravlju čak i pored mnogobrojnih obaveza. Njenim fotografijama javnost je oduševljena, a lepe reči ni ovoga puta nisu izostale.


- Ne volim plavuše, ali ti si nekako drugačija...

- Vau, predivna leđa.

- Predivna kao i uvek.

- Najlepša.

- Previše vruće.

- Je l moguće da je samo po neka (fotka) - bili su samo neki od komentara uz mnogobrojne emotikone srca i zaljubljenih smajlija.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)