Telo

DRAGANA MIĆALOVIĆ U KUPAĆEM OD KOG ZASTAJE DAH: Pokušava da savlada talase, a ovog muškarca ne ispušta iz ruku! (FOTO)

Svi pogledi bili su usmereni u njenom pravcu.

05.07.2024 18:30

DRAGANA MIĆALOVIĆ U KUPAĆEM OD KOG ZASTAJE DAH: Pokušava da savlada talase, a ovog muškarca ne ispušta iz ruku! (FOTO)
ATA images

Glumica Dragana Mićalović pokupila je simpatije gledalaca igrajući u brojnim domaćim serijama. Možda je u početku javnosti bila interesantna kao mlađa sestra poznate glumice Slobode Mićalović, ali gluma i lepota, kao i gracioznost ubrzo su je izdvojili u prvi plan. Tako je Dragana ubrzo postala istaknuta pozorišna, a potom i filmska glumica. 

Ona je vremenom stekla veliki broj fanova na društvenim mrežama, koji pomno prate svaki njen korak. Nedavna njena objava izazvala je veliko interesovanje i to iz dva razloga. Naime, retko kome je promakla lepa Gaga u belom jednodelnom kupaćem kostimu. Odavno je poznato da glumica prosto obožava leto i more, pa je prve talase ove godine jedva dočekala.

Kupaći je bio beli, jednodelni, dok je pozadi imao dubok otvor na leđima, a savršeno je pristajao njenoj manekenskoj građi. Međutim, slavu Draganinog tela preoteo je jedan muškarac. Dragana je objavila serijal fotografija među kojima su i one gde je na leđima iskusnog surfera. Mnogima nije promaklo kako ga je Gaga prisno obrglila, a po njenom izrazu lica reklo bi se da je iskreno uživala u avanturama sa njim. 

 

 

Ovo čak nije prvi put da se izvesni surfer pojavljuje u društvu lepe glumice, budući da je upravo na njegovom čamcu uslikana i tokom prethodnog leta. U pitanju je advokat Uglješa Novak. On obožava i planinarenje, ekstremne sportove, a pogotovo surfovanje. Izgleda da upravo on već godinama podučava Draganu da ovlada talasima. 

- Leto je, lepo je - kratko je napisala Mićalovićeva.

Usledila je slava pohvala za izgled od strane njenih vernih fanova.

- Koliko lepote na jednom mestu.

- Gde god da se pojavi, ona sija kilometrima.

- Nalepše je videti te nasmejanu i srećnu.

- Gago, uvek nam ovako uživaj!

- Ah, te morske čari.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)