Telo

SANJA MARINKOVIĆ ZAVELA HRVATSKO PRIMORJE: Kako izgleda u kupaćem morale su da prokomentarišu i najzgodnije dame (FOTO)

Zavela i hrvatsko primorje.

04.07.2024 17:01

SANJA MARINKOVIĆ ZAVELA HRVATSKO PRIMORJE: Kako izgleda u kupaćem morale su da prokomentarišu i najzgodnije dame (FOTO)
Printscreen/Instagram/sanjamarinkovicofficial

Voditeljka Sanja Marinković (50) poznato je TV lice koje već više od dve decenije vodi i uređuje emisiju "Magazin in". Poznata je i kao dama bez dlake na jeziku koja često ume svojim gostima da postavi najintimnija pitanja. S druge strane ona je žena koja je prepoznatljiva po iskrenosti, pa ništa manje ne očekuje ni od gostiju svojih emisija. Nedavno je priznala da neretko njen privatni život trpi baš zbog poslovnih obaveza. 

Sanja je takođe odavno shvatila da su putovanja sa prijateljicama najbolji način da se napune baterije pred predstojeću radnu sezonu. Ovoga puta odabir je pao na Hrvatsku i bajkoviti Hvar. Voditeljka je objavila serijal fotografija, a najviše pažnji privukle su one gde je u jednodelnom belom kupaćem kostimu.

Marinkovićeva ne krije godine, a malo ko bi pretpostavio da je ona kročila u šestu deceniju. Na izgledu joj mogu pozavideti mnoge upola mlađe dame, a sama Sanja je nedavno objasnila da je sve stvar zdrave ishrane i velikih treninga koje ne preskače maltene još od kada je bila dete. Upravo zato i može da u godinama koje ima ponese izazovan beli jednodelni kupaći kostim, a da u njemu izgleda bar dve do tri decenije mlađe. Stajling je zaokružila i naočarima za sunce belog okvira i belim narukvicama. Mnogima nije promakla ni fotografija na kojoj je Sanja u farmerkama tamnijeg teksasa i nižeg struka, dok gore ima crnu krop majicu koja se vezuje oko vrata i otkriva njen izvajan stomak i struk. 

- Ne krijem da sam uživala u svakoj izgovorenoj reči, svakom zalogaju, mirisu mora i borove šume, stihovima, smejanju do suza na plaži, а i u klubovima i ima nešto u tom strahu da ne legnem baš kada svane, jer "beauty sleep" je "must have" i kada si u najlepšim godinama. Zahvalna - naapisla je Marinkovićeva u opisu serijala fotografija iz Hvratske.

Instagram-sanjamarinkovicofficial

Voditeljka Sanja Marinković

Objava je u rekordnom roku dobila 4.500 sviđanja, dok su se komentari ređali. Samo neke od dama sa javne scene koje su pohvalile Sanjin izgled su doktorka Nada Macura, pevačice Tijana Dapčević, Ana Sević, Mia Borisavljević, voditeljka Snežana Dakić, dizajnerka Biljana Tipsarević, kao i glumice Anja Mit i Lidija Vukićević.

- Harizmatična Sanja, jedna od retkih javnih ličnosti koja nije "pumpala" usne, jer prirodno je najlepše.

- Što ja volim, zdravo zgodne žene. Bravo, Sanja!

- Divna si, mogu samo da ti zavide.

- Odlično izgledaš, kao manekenka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)