Moda

PEVAČICA NA SNIMANJU OTKRILA VIŠE NEGO INAČE, A FANOVI OPLELI PO NJOJ: "Uopšte ti nije lepo to što si obukla!" (FOTO)

Malo je reći da su mreže izgorele.

03.07.2024 16:42

PEVAČICA NA SNIMANJU OTKRILA VIŠE NEGO INAČE, A FANOVI OPLELI PO NJOJ: "Uopšte ti nije lepo to što si obukla!" (FOTO)
ATA Images

Pevačica Ana Kokić (41), osim impozantnog glasa, ima i brojne druge talente - od plesa do glume. Još u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato” navikli smo na njene brojne transformacije, a izgleda da joj svaka odlično pristaje. Javnost budno prati svaki njen korak, budući da od razvoda od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena nije viđena u društvu drugog muškarca. Mnogi se pitaju kako je to moguće budući da s godinama izgleda sve bolje.

Vredna Ana ne staje ni na tren, tako je uveliko snimila spot za novu pesmu, a fanovi su jedva dočekali njene nove fotografije. Kokićeva se odlučila za veoma smelu kombinaciju koja je bila veoma sofisticirana i elegnatna, ali i krajnje provokativna, te je izazvala podeljene reakcije obožavalaca.

Naime, haljina je bila totalno providna, dosezala je do grla, imala je duge zvonaste rukave, pratila liniju tela i spuštala se do zemlje. Cela kreacija bila je od providnog materijala preko koga su išle crne šljokičaste trake. Ipak, jasno se videlo da je pevačica ispod haljina imala crni bodi koji je u gornjem delu bio u vidu korseta. Ni tu nije bio kraj, kreacija je po obodu imala crno perje, a Ana je obula crne salonke visokih potpetica sa mašnom.

- Spremna za novi zvuk, nove pesme i nove pobede! Radujem se i zahvalna sam na svemu - poručila je u opisu Kokićeva.

Samo neki od poznatih ličnosti kojima se sviđaju njene nove fotografije su i pevačice Nataša Bekvalac, Katarina Grijić i Marija Mikić, voditelj Voja Nedeljković i glumac Jadran Malkovič, dok su ostali komentarisali njene objave.

- Moja žena iz snova, volim te!

- Ja sam odavno spreman, ne znam šta se čekalo.

- Kraljica mog srca.

- Prelepa Ana!

- Kao vino!

Da se svetu nikada ne može ugoditi, smatrao je i jedna muškarac koji joj je poručio: “Uopšte ti nije lepo to što si obukla.”

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)