Zanimljivosti

TURSKU GLUMICU SVE ŽENE ZAVIDNO GLEDALE ISPOD OKA: Zbog vrednog komada pogledom je pratile do stola (VIDEO)

Hande Erčel je stigla na važan događaj, a sve dok nije sela za sto, pripadnice ženskog pola upućivale su joj "oštre" poglede.

20.06.2024 20:55

TURSKU GLUMICU SVE ŽENE ZAVIDNO GLEDALE ISPOD OKA: Zbog vrednog komada pogledom je pratile do stola (VIDEO)
Printscreen/Tik Tok/gala.fr

Turska glumica Hande Erčel pojavila se na svečanoj večeri povodom nove kolekcije luksuznog nakita The Dualism of Milano od Pomellato. Za tu priliku glumica je blistala u dugoj haljini koju potpisuje Roberto Kavali. Ona je već dugo na televizijskom nebu, a mnogi je prepoznaju kao Edu iz serije  "Pokucaj na moja vrata" (Sen Cal Kapimi) gde je glumila glavnu ulogu.

Na jednom TikTok nalogu osvanuo je snimak glumice koja stiže na večeru. Ono što je bilo primetno su pogledi devojaka koje su već sedele za stolom. Niko nije mogao da skrene pažnju sa nje, a reklo bi se da su pripadnice lepšeg pola bile ljubomorne na glumicu. Gledale su je ispod oka, sve dok nije sela. Kada je sela, tada je "okupirala" pažnju paparaca koji su je neprestano snimali i slikali. 

Hande je izgledala neverovatno u dugoj haljini sa prorezima na stomaku. Bujne grudi u prvom planu i moćan nakit u zelenoj boji oduševili su njene fanove.

Ko je Hande Erčel?

Hande Ercel je rođena u Balikesiru 1993. godine. Ona je turski glumac i model. Nastavlja da studira na Univerzitetu lepih umetnosti Mimar Sinan, odsek za tradicionalnu tursku umetnost. Trenutno igra lik "Selin Iılmaz" u TV seriji Gunesin Kızları, koja se emituje na Kanalu D.

Uspela je da se predstavi svetu kada je bila na drugom mestu na izboru za Mis sveta održanom u Bakuu 2012. godine. 

Prvu gostujuću ulogu imala je 2013. godine, a onda je dve godine kasnije dobila veću u seriji "Gunešine ćerke" (Güneşin Kızları). Te godine osvojila je Panten zlatan leptir za Zvezdu u usponu. Nakon te nagrade zbog ljubavne komedije "Ljubav ne razume reči" (Aşk Laftan Anlamaz) nagrađena je još jednom. Ipak, najviše se proslavila serijom "Pokucaj na moja vrata" (Sen Cal Kapimi) gde je tumačia ulogu Ede. Tokom serije je otkriveno da je Hande u vezi sa glavnim glumcem iz pomenute serije Keremom Bursinom. Danas, više nisu zajedno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)