Zanimljivosti

"OVO SE JEDNOM RAĐA": Jelena Karleuša razbudila fanove providnom haljinom, a na jedan detalj su svi odlepili (FOTO)

Morate malo i maštati, noge su potpuno prikrivene, ali je čipka providna.

19.06.2024 21:45

"OVO SE JEDNOM RAĐA": Jelena Karleuša razbudila fanove providnom haljinom, a na jedan detalj su svi odlepili (FOTO)
Zen/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša već godinama važi za jednu od najatraktivnijih. Besprekoran stil i osećaj za modu pokazuje svakodnevno. Svaka njena fotografija, video ili nastup se prepričava, a često sam povod za to su i autentični stajlinzi koje nosi. I u njenom slučaju hejteri postoje, ali ovoga puta, mnogo je više onih koji su oduševljeni njenim modnim izborom.

Jelena Karleuša ovoga puta pozirala je ispred svoje raskošne vile na Dedinju u uskoj beloj čipkastoj haljini koja joj je isticala grudi. Mnogo toga ovim izborom ostavila je mašti, jer je haljina prikrivala njene zategnute i vitke noge. 

- Ženo, sa takvim fotografijama i belim zidom ceo svet je pisao o tebi i tvom stilu.

- Prvo mi vilica padne, pa tek onda komentarišem.

- Anđele lepi.

- Čista perfekcija i savršenstvo bez mane.

- Stil se piše Jelena Karleuša - poručivali su joj fanovi ispod fotografije koja je objavljena na Instagramu,a primećujemo da ima i fanove van zemlje koji su na drugim jezicima komentarisali njenu objavu.

Da podsetimo, ovo nije jedini stajling Jelene Karlešu koji je zapao za oko javnosti. Pevačica ima izgrađen i prepoznatljiv stil koji neguje godina uz pomoć svog stručnog tima. Pored stajlnga, posebnu pažnju posvećuje frizuri. Tako da je pevačica tokom godina eksperimentisala. Imala je pink boju kose, ali i plavu, kraću, dugu, pletenice... Ipak, mnogi tvrde da treba da ostane verna trenutnoj boji i frizuri.

Da li se vama dopada ovaj stajling Jelene Karleuše?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)