Telo

EMINA JAHOVIĆ POZIRA U MALENOM TOPU KOJI JOJ JEDVA PREKRIVA GRUDI: Telo na izvolte, a izjave ljubavi samo pljušte!(FOTO)

Društvene mreže se usijale!

03.07.2024 21:28

EMINA JAHOVIĆ POZIRA U MALENOM TOPU KOJI JOJ JEDVA PREKRIVA GRUDI: Telo na izvolte, a izjave ljubavi samo pljušte!(FOTO)
E-stock

Pevačica Emina Jahović (42) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Lepa pevačica neretko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 624.000. Poznato je da ona uvek ima savršenu liniju, a čini se da se ulaskom u petu deceniju vratila mladalačkom izgledu i dodatno smršala.

Njena poslednja numera “Zidovi” je postala veliki hit, a upravo u tom spotu je pevačica prikazana u veoma prirodnom izdanju, maltene bez šminke i sa loknastom kosom srednje dužine, te su mnogi komnetarisali da izgleda kao tinejdžerka.

 

 

Emini se izgleda dopao prirodan i mladolik izgled pa je nastavila identičan i da neguje. Poslednja njena objava zapalila je društvene mreže. Poznato je da ona godinama živi u Turskoj, što je očigledno uticalo i na njen način oblačenja. Tako se pevačica uslikala u belom topu koji jedva da je prekrivao njene grudi i bio je u vidu spuštenih rukava koji su padali u vidu karnera. U donjem delu tela imala je lanenu belu suknju ili pantalone popularno nazvane šalvare, koje su posebno aktuelne baš u Turskoj.

Ona je uslikala selfi u toaletu, a do izražaja je dožao njen ravan stomak i tanani struk. Loknastu kosu je neobavezno podigla u rep, dok je ponela i minimalnu šminku. Nakit je pak bio neizostavan. Nosila je tanku bisernu ogrlicu i još jednu zlatnu, dok je imala i upečatljive minđuše i narukvice. Mnogima nije promakla njena linija, pa je usledila salva pohvala za izgled.

- “Toto, imam osećaj da više nismo u Kanzasu." Čarobnjak iz Oza, 1939. godina - napisala je Jahovićeva, očigledno inspirisana ovim filmom.

Instagram-yaemina

Emina Jahović

U rekrordnom roku usledilo je više od 6.000 sviđanja, a najveći broj je bio onih u vidu zaljubljenih smajlija i srca, dok nije manjkalo ni izjava ljubavi.

- Moja kraljica.

- O, Emina, srcu mom si fina.

- Neprevaziđeni filmski klasik! A ti nikad lepša!

- Emina, volim te.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)