Telo

MARIJA KARAN U IZAZOVNOJ HALJINI IZGLEDA ISTO KAO PRE 20 GODINA: Nijedan trag starenja - dekolte čista fantazija (FOTO)

Glumica je imala burnu prošlost, a sada je našla svoj mir.

03.07.2024 18:10

MARIJA KARAN U IZAZOVNOJ HALJINI IZGLEDA ISTO KAO PRE 20 GODINA: Nijedan trag starenja - dekolte čista fantazija (FOTO)
Printscreen/Instagram/marakaran

Glumica Marija Karan je dugi niz godina živela u Americi gde je uživala u luksuzu sa suprugom Džeoleom Lubinom. Potom, kada se razvela vratila se nazad kako bi završila neke projekte, a društvo joj je pravio sin Marko Leo, kog je dobila u braku sa holivudskim producentom sa kojim je dugi niz godina bila srećna. Za njega se udala 2014. godine.

Zahvaljujući njenom suprugu često su im u domu bile važne ličnosti i veliki svetski glumci sa kojima se i ona tokom godina sprijateljila. Ipak, oni su nakon šest godina braka, 2020. godine potpisali papire za razvod. Nakon razvoda, stupila je u vezu sa muškarcem iz Novog Sada, koja se završila burno. Prema pisanju “Blica” njen tadašnji dečko je nasrnuo na nju, a Marija Karan mu je vratila tako što je protivpožarnim aparatom razbila njegov novi Porše.

Printscreen/Instagram/Marija Karan

Marija Karan oduševila pratioce slikom

Nakon skandala i svega što je doživela, glumica je pronašla mir na Dorćolu. Pošto je sa bivšim suprugom u dobrim odnosima, i on je dolazio u njen novi dom. Oni su zbog sina ostali u dobrim odnosina. Čak su i katolički Uskrs proslavili u Srbiji kako bi bili zajedno, a on povremeno dolazi iz Amerike. Njen bivši suprug joj se pridružio u hotelu u prestonici gde su ispoštovali sve običaje.

Sada, Marija živi punim plućima, a nedavno je podelila fotografiju koja je oduševila njene pratioce. Naime, niko nije mogao da skine pogled sa dekoltea lepe glumice. Marija Karan izgleda fenomenalno u pripijenoj haljini. Mladolika i nasmejana, ona je podelila fotografiju na svojoj društvenoj mreži.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)