Zanimljivosti

PRIZOR OPASAN PO SRCE: Voditeljka u bikiniju iz kog preti sve da ispadne, kristali zalepljeni za trbušnjake (FOTO/VIDEO)

Ana Radulović je vitka kao da je u 20-im, ima telo poput boginje.

22.06.2024 16:28

PRIZOR OPASAN PO SRCE: Voditeljka u bikiniju iz kog preti sve da ispadne, kristali zalepljeni za trbušnjake (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Instagram/ana.radulovic

Voditeljka ružičaste televizije Ana Radulović važi za jednu od najatraktivnijih u svojoj profesiji. Ima 31. godinu, a izgleda bar deceniju mlađe. Već godinama ona krasi ružičastu televiziju, a jedna je od omiljenih na našim ekranima. Kada ne radi koristi slobodno vreme da se odmara. Sa različitih destinacija svoje fanove koje je stekla putem društvenih mreža, obraduje novom fotografijom. Na Instagramu stekla je ogromnu popularnost, te njen rad prati skoro 350.000 ljudi. Inače, voditeljka ima dečaka Konstantina, a već dugi niz godina je u stabilnom braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem.

Sada, ona je objavila niz provokativnih fotografija u bikiniju, koji joj stoji kao saliven. Ona se odmara na jednom bazenu, a iskoristila je priliku da pozira u braon kupaćem kostimu.

Ono što je zanimljivo kod ovog bikiniija je sam model koji nije sastavljen kod grudi već na njene trbušnjake opušteno padaju cirkoni od gornjeg dela kupaćeg. Ana je pokazala preplanulo telo na kom se ocrtava svaki mišić. Nakon njenih fotografija mnogi su joj dali lepe komentare u okviru objave koju je postavila.

S obzirom na to da joj je fotografiju lajkovala i koleginica Jovana Jeremić, to mnogo govori o njihovom odnosu. Jovana je takođe zaposlena na istoj televiziji kao i Ana, a očigledno je da se međusobno podržavaju.

Iako se povremeno nađe na meti osuda zbog estetskih intervencija, Ana Radulović uradila je samo grudi, što je jednom prilikom i priznala.

- Ja ne znam šta je sa ljudima, evo sad ću reći svima, moje su jagodice, moje obrve, moja brada, moje oči, radila sam grudi i usne i to je sve - nasmejala se Ana komentarišući da podržava estetske korekcije kako bi neko radio na samopouzdanju, ali da ne treba preterivati ni u čemu što je istakla za Srbiju Danas.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)