Telo

RAZGOLITILA SE 39 GODINA MLAĐA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG: Obline sevaju na sve strane, svi zavide glumcu! (FOTO)

Ne krije koliko obožava svog partnera.

18.06.2024 21:18

RAZGOLITILA SE 39 GODINA MLAĐA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG: Obline sevaju na sve strane, svi zavide glumcu! (FOTO)
Instagram-anicalazicofficial

Glumica Anica Lazić (32), koja je već neko vreme u vezi sa 39 godina starijim glumcem Lazarom Ristovskim (71), ne prestaje da intrigira javnost. Njihova veza sa razlikom u godinama od skoro četiri decenije i dalje privlači pažnju, a nedavne fotografije koje je Anica podelila na društvenim mrežama samo su dodatno podgrejale interesovanje javnosti.

Mlada glumica je veoma aktivna na društvenim mrežama gde možemo videti fotografije sa različitih putovanja. Ono što je privuklo svima pažnju jeste njena prirodna lepota i izvajano telo poput onog kakvo imaju manekenke. Anica često pozira u bikini izdanjima gde joj se ocrtava svaki deo tela, te nema sumnje da je svojom lepotom očarala Ristovskog. 

 

 

Lazićeva je objavila serijal fotografija pod nazivom "junski dnevnik" gde se može videti kako je uživala u putovanju avionom, leškarenju pored bazena u minijaturnom braon kupaćem kostimu, kao i u konzumiranju morskih plodova. Ono što je svima privuklo pažnju, pored njenog zgodnog tela je i osmeh koji joj ne silazi sa usana, pa izgleda da joj veza sa vremešnim Ristovskim i te kako prija. 

Njeni pratioci su se oduševili njenim izgledom, ističući da je jedna od najlepših i najprirodnijih glumica na domaćoj sceni. Nakon što su fotografije Anice u kupaćem kostimu zapalile društvene mreže, javnost je željno komentarisala njen izgled i njenu vezu sa Lazarom. Mnogi su istakli da je Anica "procvetala" od kako je u vezi sa glumačkom legendom, te da par izgleda veoma srećno i zaljubljeno.

 

 

Komplimenti na račun Aničinog izgleda i njene veze sa Lazarom nisu prestajali da pristižu, a mnogi su izrazili divljenje prema njihovom odnosu. Naime, iako su mnogi sumnjali u trajnost ove veze koja je usledila tik posle Lazarevog razvoda, poznati par je dokazao da je njihova veza krajnje ozbiljna. 

Anica često ističe mnoge kvalitete koje vidi u svom partneru, nazivajući ga "zaštitnikom", "optimistom" i "čovekom široke svesti i dobrog srca" i "našim najvećim umetnikom". Njeni reči oslikavaju sliku Lazara Ristovskog kao umetnika i čoveka, čija životna filozofija i dalje inspiriše mnoge. Dok je na fotografiji gde su njih dvoje uslikani kako šetaju plažom dodala: "Kad on vodi, ja ne pitam gde".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)