Zanimljivosti

HRVATSKI ZAVODNIK SE POJAVIO NA BANJALUKA FESTU I STALO JE SVE: Srpkinje čim su ga ugledale, pale su mu u naručje!

Stajalo se u redu zbog fotografija sa njim!

05.07.2024 20:05

HRVATSKI ZAVODNIK SE POJAVIO NA BANJALUKA FESTU I STALO JE SVE: Srpkinje čim su ga ugledale, pale su mu u naručje!
Miloš Nadaždin, ATA images

Banja Luka Fest je ponovo uspeo da privuče pažnju celog regiona, a otvoren je koncertom svetski poznatog violončeliste Stjepana Hausera. Hauser je ovim nastupom započeo evropsku turneju, obećavajući publici nezaboravni muzički spektakl. Pre koncerta, crvenim tepihom prošetale su brojne poznate ličnosti. Posebnu pažnju privukao je dolazak pevačice Jelene Tomašević i njenog supruga, glumca Ivana Bosiljčica, a upravo njihov koncert će zatvoriti ovogodišnji festival. 

Jelena je blistala u prilično smeloj haljini. Budući da su je mnogi navikli u romantičnim kreacijama, pojedine je iznenadila njena pojava u kreaciji koja je u celom gornjme delu bila providna. Naime, pevačica se hrabro opredelila za crni bodi koji je bio zatvoren do grla i dugih rukava, ali je ceo bio u kombinaciji crnog tila i čipke, tako da se ispod njega kompletno video crni brushalter i Jelenino bujno poprsje. Mnogi su u komentarima pohvalili Jeleninu liniju, posebno dekolte koji kao da je sada prvi put došao do punog izražaja. Ona je uz bodi ponela dugu crnu široku suknju, dok je oduševljeno pozirala pored Stjepana.

Voditeljka Snežana Dakić je takođe posetila Banja Luka fest, a izbor toalete pao je na usku crnu haljinu, koja je tik uz telo išla preko jednog ramena i otrivala sve atribute zgodne voditeljke. Stajling je zaokružila antilop čizmicama, crnom tašnicom i masivnom ogrlicom. Naravno, i ona nije mogla da odoli, da se ne slika tik uz Hausera, koji ju je zavodnički privio uz sebe, dok je u opisu fotografija na svom Instagram nalogu dodala samo "Ludo i nezaboravno".

Podsećamo, Stjepan je popularnost stekao još u grupi 2Cellos, sa ništa manje poznatim i talentovanim Lukom Šulićem. Međutim, za razliku od Luke koji se oženio i osnovao porodicu, Stjepan je ostao večiti neženja. Privukao je veliku pažnju javnosti i vezom sa pevačicom Jelenom Rozgom, a čini se da se u njegovom krilu tokom sviranja violončela lepotice smenjuju rekordnom brzinom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)