Zanimljivosti

SAKO, GOLA KOŽA I BRUS - ULTRA IZAZOVNA KOMBINACIJA: Slavna glumica ima skoro 50 i mlađim koleginicama diktira tempo!

Prelepa glumica je poznata po prirodnom izgledu koji neguje godinama.

15.07.2024 08:30

SAKO, GOLA KOŽA I BRUS - ULTRA IZAZOVNA KOMBINACIJA: Slavna glumica ima skoro 50 i mlađim koleginicama diktira tempo!
Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Glumica, producentkinja i filantrop Šarliz Teron je bila domaćin dobrotvorne žurke Block Party 2024. okupivši svoje prijatelje u čast svoje dobrotvorne organizacije i projekta podrške deci u Africi. Glumica se pojavila u šik izdanju na crvenom tepihu na žurci održanoj u Kaliforniji. Za tu priliku, ona je na sebi nosila svetlucavu til suknju do ispod kolena, koju je uparila sa crnim blejzerom. Ispod njega je nosila samo grudnjak u istoj boji.

Atraktivna plavuša je kratku kosu vezala u mali rep a na sebi je imala svedenu šminku po čemu je i prepoznatljiva. Prirodna lepota ove holivudske zvezde posebno je došla do izražaja. Svoj stajling je upotpunila crnim salonkama koje su sjajno išle uz njen stajling.

Na sebi je imala svedeni nakit, a njen glamurozni stil upotpunili su svetli pramenovi i tek malo ružičastog karmina na usnama.

Profimedia

Glumica je zasenila sve svojom pojavom i jednostavnim a šik izdanjem

Iako je uspešna u svojoj glumačkoj karijeri ova lepotica dugi niz godina pored producentske karijere okrenuta i ka filantropiji, odnosno onima kojima je pomoć neophodna. Više puta nagrađivana holivudska zvezda i majka dve ćerke Džekson Teron i Avgust Teron otkrila je zbog čega radi ovaj posao i zašto je on ispunjava.

- Ovo je zaista sve. Možete videti samo delić efekta koji ima to što radimo za te ljude kojima je pomoć očajnički potrebna. To je ono što me drži jer bi me moj posao slomio - rekla je ona jednom prilikom, prenosi People.

Projekat CTAOP koji vodi glumica, pomaže o edukaciji o SIDI, prevenciji i podršci onima koji su pogođeni bolešću.

Profimedia

Šarliz se kao i uvek odlučila za svedenu šminku i frizuru

Organizacija je pre svega fokusirana na Južnu Afriku gde je Šarliz rođena i odrasla. Ona je tom priklikom navela kako je njen cilj da navede mlade ljude da razgovaraju o stvarima nad kojima mogu uzeti kontrolu kako bi spasili sebi živote.

Inače u poslednje vreme se šuška da glumica ima novog dečka. Naime, ona i glumac Set Mekfarlan provode dosta vremena zajedno na snimanju filma "Milion načina da se umre na zapadu" ("A million ways to die in the West"), što je pokrenulo spekulacije da tu ima mnogo više od prijateljstva i poslovnog angažmana i da su u pitanju romantični sastanci. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)