Zanimljivosti

SVI KAŽU DA JE PROPAO, A ON NIKAD BOLJI: Smuvao je drugaricu bivše žene, ona nakon raskida htela da završi svoj život

O njegovoj formi i pločicama bruje mediji, a fotke su i više nego izazovne.

13.07.2024 20:00

SVI KAŽU DA JE PROPAO, A ON NIKAD BOLJI: Smuvao je drugaricu bivše žene, ona nakon raskida htela da završi svoj život
CIAO PIX/COBRA TEAM/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Orlando Blum, glumac poznat po ulogama u velikim franšizama kao što su "Gospodar prstenova" (Lord Of The Rings) i "Pirati sa Kariba" (Pirates Of The Caribbean), ovih dana privlači pažnju ne samo zbog svog profesionalnog uspeha, već i zbog svog privatnog života. Trenutno se odmara na prelepoj Sardiniji sa suprugom, renomiranom pevačicom Kejti Peri, i njihovom trogodišnjom ćerkom.

Nedavno su se pojavile paparaco fotografije Orlanda Bluma kako uživa na plaži, a prisutni su bili oduševljeni njegovim izvajanim telom i fizičkom kondicijom u petoj deceniji života. Međutim, pored pohvala na račun njegovog izgleda, pažnju su privukle promene na njegovom licu, uključujući gubitak kose. Na društvenim mrežama su se pojavili komentari da Blum izgleda starije nego što bi se očekivalo, uz tvrdnje da se "preko noći promenio".

CIAO PIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Orlando Blum na plaži

I pored ovih komentara, većina njegovih obožavalaca slaže se da glumac i dalje izgleda izvanredno i da je očaravajuće vitak. Njegovo izvajano telo i dalje je predmet divljenja, uprkos vidljivim promenama na licu.

O njegovom ljubavnom životu je brujao ceo svet

Glumac Orlando Blum je prethodno bio u braku sa manekenkom Mirandom Ker od 2010. do 2013. godine, a iz tog braka imaju sina Flina.

Nakon razvoda, započeo je vezu sa američkom pevačicom Kejti Peri, koja je bila i prijateljica njegove bivše supruge. Njihova veza je privukla mnogo pažnje, a pojavili su se i komentari da je glumac "prešao sa konja na magarca".

Iako su mediji spekulisali o mogućem sukobu između Peri i Ker, poznato je da nije bilo ozbiljnih konflikata među njima. Nakon prekida veze 2017. godine, Peri je otvoreno govorila o svojoj borbi sa samoubilačkim mislima, koje je pogoršao neuspeh njenog albuma "Witness". Međutim, pronašla je utehu u zahvalnosti i podršci.

Orlando Blum i Kejti Peri su se kasnije pomirili i verili 2019. godine, prenosi Story. Njihova ljubavna priča, uprkos izazovima, i dalje fascinira i inspiriše mnoge. Dok uživaju u svom privatnom životu, njihov put kroz ljubav i životne prepreke ostaje interesantan za sve njihove obožavaoce.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)