Zanimljivosti

SLAVNI GLUMAC SE SA 47 GODINA SKINUO I POKAZAO KERAMIKU: Svaki mišić se ocrtava - bolje izgleda sad nego u mladosti

Orlando Blum pokazao je zavidnu figuru tokom svog odmora u Italiji.

12.07.2024 11:47

SLAVNI GLUMAC SE SA 47 GODINA SKINUO I POKAZAO KERAMIKU: Svaki mišić se ocrtava - bolje izgleda sad nego u mladosti
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati par uživa u svom letnjem odmoru na Sardiniji, pošto su otputovali ranije ovog meseca dok se Kejti Peri priprema za početak svoje nove muzičke ere. Njihove fotografije su preplavile internet uključujući i one gde 47-godišnji glumac pokazuje svoju izvajanu figuru. On je viđen kako uranja u vodu u Porto Čveru dok je na sebi nosio kratke kupaće gaće i lančić oko vrata izgledajući opušteno i fit u isto vreme.

 

CIAO PIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Orlando Blum sa 47 godina na plaži

Glumac je ponosno pokazao zategnute trbušnjake i bedra, pošto je iskoristio u par navrata vreme da se rashladi u vodi.

Nakon osvežavajućeg kupanja Blum se opuštao na ležaljci na plaži,  a žene su zadržavale pogled na njega i van vode jer izgleda neverovatno. 

Kada je bio u društvu svoje supruge, holivudski glumac je na sebi imao belu majicu i kačket i nebesko plavi šorts. Kejti je izgledala takođe opušteno u maslinasto zelenom kratkom kombinezonu, koji je uparila sa narandžastom torbom. 

Pevačica za predstojeću sezonu, kako prenosi Just jared ima velike planove poput izdavanja svog dugo očekivanog šestog po redu albuma 143. Juče je ona započela svoju novu eru izbacivanjem singla "Woman' s world". 

Zanimljivo je da se Blum pojavio na istom mestu u Sardiniji gde je nekada igrao golf 2016. godine. 

Glumac je u braku sa Kejti od 2016. godine koja mu se pridružila na ovom putovanju i redovno ga prat i na drugim. Iako se pevačica nije mnogo pojavljivala na plaži sa njim, čini se da su zajedno ipak uživali u većini svog slobodnog vremena. Neki su ipak tu odluku da se ona mnogo ne pojavljuje sa njim pripisali njenoj nedavnoj profesionalnoj odluci koju je donela, prenosi Marca.

Izvori navode da Kejti izbegava plažu usred nedavne kontroverze i kritika sa kojima se suočila nakon što je ponovo pristala da radi sa producentom Lukom, što je izazvalo oprečne reakcije na internetu. Mnogi su joj zamerili to što je ponovo pristala na saradnju sa producentom kojeg je optužila za s***ualno zlostavljanje.

Ako je suditi po fotografijama, par je zaslužio da da sebi malo oduška, nakon brojnih obaveza i poslova koji su prethodili ovom egzotičnom odmoru na koji su se zaputili. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)