Zanimljivosti

GLUMICA JE SAMO OVAJ PUT ZAŽALILA ŠTO NEMA MUŽA: Objavila fotografiju "jutra posle", usledila salva smeha! (FOTO)

Evo zbog čega je partner neophodan.

11.07.2024 20:30

GLUMICA JE SAMO OVAJ PUT ZAŽALILA ŠTO NEMA MUŽA: Objavila fotografiju "jutra posle", usledila salva smeha! (FOTO)
Alberto PIZZOLI/AFP/Profimedia

U svetu slavnih, navikli smo da gledamo omiljene zvezde kako blistaju na crvenom tepihu, savršeno sređene i besprekorno elegantne. Međutim, glumica Džejn Fonda (86) odlučila je da podeli sa svojim obožavaocima kako izgleda "jutro posle" glamurozne večeri, pružajući uvid u manje blistavu stranu holivudskog života.

Naime, Džejn je daleke 2018. na svom Instagram profilu podelila dve fotografije: jednu snimljenu na crvenom tepihu Met Gale i drugu snimljenu sledećeg jutra. Na prvoj fotografiji, Fonda izgleda besprekorno u crnoj čipkanoj haljini, sa savršeno sređenom kosom i šminkom. Međutim, druga fotografija, snimljena u njenoj kuhinji, prikazuje realnost - glumica u istoj haljini, izgužvanoj i neotkopčanoj, bez trunke šminke, a čini se i nedovoljno naspavana.

- Jutro nakon. Nisam mogla da otkopčam haljinu, pa sam spavala u njoj... nikad u životu nisam želela muža u životu do sada - napisala je ona.

 

 

Te fotogtrafije izazavale su salve smeha kod njenih fanova, mada je iskrena glumica sve ganula, pa je nedavno objava ponovo podeljena kao neprevaziđena.

- Ovo je i dalje najsmešniji post koji je iko ikad objavio!

- Vi ste inspiracija za sve samostalne žene! Živeli za noći kojih se ne možemo setiti, u haljinama koje ne možemo skinuti!

- Osoba koja ju je uslikala dan posle je toliko zla što joj prvo nije pomogla da skine haljinu!

- Njena faca na drugj fotografiji čini da se smejem već pola sata!

- Ma njoj ne treba muž, samo vozač i lični asistent koji bi umro za nju!

- Jednostavno Džejn zato niko ne može da mrzi!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jane Fonda (@janefonda) 分享的帖子

 

Podsećamo Džejn je bila je u braku sa francuskim filmskim rediteljem Rožerom Vadimom od 1965. do 1973. godine, pa sa političkim aktivistom Tomom Hejdenom od 1973. do 1990. godine. Međutim, tek nakon što je ostavila trećeg supruga, medijskog magnata, Teda Tarnera, sa kojim je bila od 1991. do 2001. godine pomirila se sa samačkim životom, koji joj je najviše odgovarao, bar do trenutka kada je trebalo da otkopča rajsferšlus na haljini.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)