Zanimljivosti

IMA 6 BANKI, A SLIKALA SE SAMO U GAĆICAMA I MAJICI: Glumica svojim izgledom prkosi godinama, oduvala je mlađe koleginice

Elizabet Harli oduševljava fanove najnovijim fotografijama dok uživa na Ibici.

02.07.2024 18:18

IMA 6 BANKI, A SLIKALA SE SAMO U GAĆICAMA I MAJICI: Glumica svojim izgledom prkosi godinama, oduvala je mlađe koleginice
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Leto je i period kada nas sa svih strana zapljuskuju najvrelije fotke poznatih. Pošto su odmori krenuli uveliko i poznate ličnosti ne propuštaju da se malo rashlade na nekim egzotičnim destinacijama, to je učinila i Elizabeti Harli. Tokom nedavnog putovanja na Ibicu glumica je iskoristila trenutak da počasti fanove vrelim fotografijama na kojima kojima pozira samo u majici sa okom u sredini, bez pantalona i u bikiniju.

Iako se godine ne mogu izbrisati i glumica je na zalasku šeste decenije, njeni fanovi su saglasni da izgleda zapanjujuće. Uhvativši najbolje uglove za fotografije, kako prenosi Aol, Liz je pozirala u opuštenom izdanju, sedeći na pletenoj stolici, s rukom naslonjenom na glavu. 

Lizinom društvu priključio se i simpatični crveni pitbul Titus, koji pripada njenom prijatelju Patriku Koksu, koji je i jedan od razloga njene posete ovom ostrvu. Na jednoj od slika prelepa glumica pozira sa Titusom, dok se maze na ležaljci na otvorenom.

- Zdravo, Ibica! I zdravo, Tito - napisala je ona u objavi.

Njeni fanovi nisu propustili priliku da iskomentarišu njenu fotografiju i upute joj komplimente, složivši se da stari poput dobrog vina i da je za nju bukvalno vreme stalo.

- Apsolutno zapanjujuće! Zauvek si prelepa!

- Liz, ti si najneverovatnija žena.

- Imam tvoje slike kada si imala 27 godina i potpuno si ista - bili su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Cox (@thepatrickcox)

Među njenim fanovima bilo je i poznatih koji su komentarisali njen izgled, među kojima i slavna šminkerka Sendi Linter, ali i Hajdi Klum, koja je glumici u komentaru ostavila vatricu, poručivši joj da gori.

Njen prijatelj Patrik je kasnije podelio objavu sa mnotažom slika iz njene nedavne posete napisavši u opisu "Zbogom, Elizabet. Mojim momcima i meni već nedostaješ. Titus je posebno opsednut tobom i švrljao je okolo otkako si otišla."

On je otkrio kako je "dvojac jedva napustio imanje i umesto toga proveli su nedelju kuvajući i igrajući sa psima".

Elizabet već dugi niz godina privlači veliku pažnju javnosti, koja je šokirana time kako ona dobro izgleda i na pragu sedme decenije. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)