Zanimljivosti

"AJME MENI" NOVAK ĐOKOVIĆ NA NASLOVNICI MAGAZINA, JELENA U TRANSU: Na ove fotografije je "pala", a i vi ćete (FOTO)

Još jednom je dokazala koliko ga voli.

11.07.2024 19:45

"AJME MENI" NOVAK ĐOKOVIĆ NA NASLOVNICI MAGAZINA, JELENA U TRANSU: Na ove fotografije je "pala", a i vi ćete (FOTO)
David Canales/Zuma Press/Profimedia

Slavni teniser Novak Đoković krasi naslovnicu magazina Vogue Adria! I nema ko nije ponosan na njegovo slikanje, a ono što je tek za ponos je jaka poruka:

- Najveći svih vremena!

On je pozirao u nekoliko stajlinga, a jedan od je u plavom džemperu, teniser sedi na podu dok drži reket.

Na stranici pomenutog magazina objašnjeno je kakva je bila prva reakcija tenisera na ovakvu ponudu.

- Nikada nisam uradio ništa ovako. Ovo je super! - bila je Novakova prva reakcija kada je stigao na set njegovog prvog snimanja naslovnice Voguea, ali je na kraju učinio da to izgleda tako lako i zabavno. Od plesa do njegovih omiljenih pesama za dobro raspoloženje, do otkrivanja njegove prave supermoći i najboljeg što je naučio od svoje dece - naveli su u opisu objave na zvaničnoj stranici Vogue Adria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Kako su svi ponosni na njega, naravno da to važi i za njegovu suprugu Jelenu Đoković koja je podelila nekoliko njegovih fotografija na svom nalogu i kratko, oduševljeno poručila:

- Ajme meni.

Ovim je jasno stavila do znanja koliko je impresionirana njegovim slikanjem za pomenuti magazin.

Nakon što su objavljene fotografije, Novak je pobrao sve simpatije, iako se mislilo da ne može biti simpatičniji i duhovitiji, još jednom, kroz ove slike dokazano je da jeste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Nakon njegovih fotografija mnogobrojne osobe iz javnog sveta su komentarisale objave i uputile mu lepe reči poput one sa naslovnice:

- Najveći svih vremena.

Takođe, objavljeno je još fotografija uz opis:

- Još od svojih početaka, @đokernole je bio obožavan zbog svog vedrog karaktera i zabave koju je unosio na teren i van njega, i tako je ostao do danas. Tek kada je počeo da pobeđuje Federera i Nadala, publici se to nije dopalo jer je poremetilo njihovu unapred zadatu ideju o legendarnom rivalstvu. Ali, kaže da se naučio malom triku kada je publika na turniru protiv njega i navija za protivnika.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)