Zanimljivosti

SLAVNA TENISERKA GODINAMA JE BILA U VEZI SA BOGDANOM BOGDANOVIĆEM: Sada je grli golman, pronašla pravu ljubav (FOTO)

Olga Danilović je sreću našla pored njega.

11.07.2024 18:30

SLAVNA TENISERKA GODINAMA JE BILA U VEZI SA BOGDANOM BOGDANOVIĆEM: Sada je grli golman, pronašla pravu ljubav (FOTO)
Stefanos Kyriazis/IPA Spo/Sipa Press/Profimedia

Olga Danilović je ponovo srećna u ljubavi, a već duže vreme je u vezi sa golmanom iz Slovenije. U pitanju je Jan Oblak kojeg rado predstavlja i na društvenim mrežama. On je rođen 1993. godine. Karijeru je započeo u lokalnom klubu Ločan. Dva puta je bio nominovan za Zlatnu loptu, a trenutno igra za Atletiko Madrid. Jedan je od najcenjenijih golmana.

Nalik Olginom bivšem dečku i njen sadašnji voli košarku, ali i biciklizam i bilijar. Inače, njegova majka Stojanka je rodom iz Republike Srpske i u mladosti se bavila rukometom, dok mu je otac bio golman lokalnog kluba. Takođe, njegova starija sestra Teja Oblak je igrala za reprezentaciju Slovenije. Nikada se do sada nije ženio, a pre nego što je stupio u odnos sa Olgom, bio je povezan sa samo jednom poznatom ženom.

Njega su pre nekoliko godina povezivali sa Alesijom Tedeski, manekenkom iz Milana. Ona je bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom, a kako je sada istakla na svom Instagram profilu obožava sport i modu. Prati je više od 80.000 ljudi i očigledno je zapažena na mrežama.

Da podsetimo, Olga je bila u vezi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. Oni su bili zajedno od 2018. do 2020. godine, a nakon dve godine su se rastali. Bili su jedan od najpoznatijih sportskih parova. Inače, dok su bili u vezi nikada ih nismo viđali zajedno, nisu se eksponirali u javnosti osim kada su došli na svadbu Jovane Jakšić u Americi. Pored toga, o njihovoj vezi nije se mnogo znalo. Navodno, njima su se putevi razišli i odlučili su da raskinu u prijateljskim odnosima. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)