Zanimljivosti

MANEKENKU LJUBI NAŠ KOŠARKAŠ: Pozira u vešu, i briga je za one koji su želeli da joj zapuše usta (FOTO)

Jovana izgleda bolje nego ikad.

09.07.2024 20:31

MANEKENKU LJUBI NAŠ KOŠARKAŠ: Pozira u vešu, i briga je za one koji su želeli da joj zapuše usta (FOTO)
Instagram/jovi_tomi

Jovana Tomić je bivša učesnica popularnog takmičenja koji se snima u divljini. Ona je obeležila sezonu 2022. godine i mnogi pamte njenu borbenost i želju da pobedi. Smatrali su je najzgodnijom učesnicom takmičenja, a neki su čak tvrdili da je preterano "nežna" za isto zbog čega su smatrali da treba da ga napusti. Da podsetimo, nakon pomenutog takmičenja, Jovana je "pecnula" bivšu košarkašicu Milicu Dabović, koleginicu iz plemena, zbog objavljivanja materijala na sajtu za odrasle. Tada, tvrdila je u jednom podkastu da joj je to "fuj".

Jovana je svoje učešće pametno iskoristila i nakon istog postala je popularna na društvenim mrežama. Zahvaljujući takmičenju proslavila se na mrežama gde je zapratio ogroman broj ljudi, a od tada imala je sreće i da sarađuje sa mnogobrojnim brendovima o kojima možda mnogi i sanjaju. Na Instagramu broji 100.000 pratilaca, a aktivna je i na TikToku.

Instagram/jovi_tomi

Bivša učesnica takmičenja je u vezi sa Urošem

Zapravo, njoj mreže nisu prioritet u životu. Ona je i student, te žavršava Biološki fakultet. Takođe, jednom je progovorila o svom zdravstvenom stanju i otkrila da ima insulinsku rezistenciju zbog čega je morala da obrati pažnju šta jede. Od kako se posvetila ishrani izgleda sve bolje i bolje, a od nedavno je u vezi sa košarkašem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomić (@jovi_tomi)

Reč je o kapitenu Urošu Plavišiću koji je i te kako popularan u svetu sporta. Jovana sve češće objavljuje fotografije sa njim, a čini se da uživaju u romansi koju imaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)