Telo

DANIJELA DIMITROVSKA UHVAĆENA U INTIMNOM MOMENTU SA DEČKOM: Kao devojčica skače oko njega, emocije jasne (VIDEO)

Voditeljka nikada zaljubljenija nije bila.

06.07.2024 17:01

DANIJELA DIMITROVSKA UHVAĆENA U INTIMNOM MOMENTU SA DEČKOM: Kao devojčica skače oko njega, emocije jasne (VIDEO)
instagram.com/danijeladimitrovska

Bivša manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska (37) privlači pažnju javnosti svojom besprekornom lepotom, a poslednji niz fotografija sa odmora dodatno je potvrdio da se radi o zaista retkoj lepotici. Iako se bliži petoj deceniji života, Danijela ostavlja utisak da nikada bolje nije izgledala. Ona maksimalno koristi odmor, leto i lepo vreme da napuni baterije i uživa sa svojim izabranikom. 

Da podsetimo, voditeljka je nekada bila u braku sa voditeljem Ognjenom Amidžićem sa kojim ima sina. Oni su u odličnim odnosima danas, a razveli su se pre dve godine, odnosno 2022. godine. Nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića bila je emotivno nedostupna, ali onda je njeno srce ukrao fudbaler. Prošle godine saznalo se da ona uživa u ljubavi sa šest godina mlađim Jevremom Kosnićem. Viđeni su nekoliko puta zajedno u javnosti, a svoju vezu su fotografijom potvrdili i na Instagramu. 

Sada, novim videom, potvrdili su da su im odnosi idilični. Voditeljka je objavila jedan video i njim mnogo toga rekla. Dok se Danijela snimala pored mora, u nekoliko navrata u kadar je uleteo njen partner. Ona nije skidala osmeh sa lica, a izgleda kao devojčica. Kako energijom, tako i fizičkim izgledom.


Nakon njene objave, usledili su samo lepi komentari, pre svega na račun njenog fizičkog izgleda. Uz emotikone srca svi su joj poručivali da izgleda odlično. Ipak, ono što je izdvaja od mnogih je lepa energija zbog koje blista.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)