Telo

JELISAVETA ORAŠANIN U HALJINI BEZOBRAZNO DUBOKOG ŠLICA: Da li iko pomno prati predstave u kojima je ona ovakva? (FOTO)

Ona je zvezda večeri.

05.07.2024 19:30

JELISAVETA ORAŠANIN U HALJINI BEZOBRAZNO DUBOKOG ŠLICA: Da li iko pomno prati predstave u kojima je ona ovakva? (FOTO)
Instagram-printscreen-jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin godinama je deo javnog života, a posebnu pažnju je privukla udajom za slavnog sportistu Miloša Teodosića. Titulu najboljih nogu Srbije, koju joj mnogi dodeljuju, opravdala je više puta. Njena poslednja objava na Instagramu samo je rasplamsala vranice po ovoj društvenoj mreži.

Baš kada pomislimo da ona ne može bolje da izgleda nego u minijaturnom bikiniju i na plaži, iznenadi nas svojom novom fotografijom. Glumica ima telo boginje, a ovoga puta je bukvalno blistala na pozornici poput svetske dive.

Orašaninova je ponela crnu malu haljinu i još jednom dokazala zbog čega je upravo ovaj komad garderobe obavezan u svakom ženskom garderoberu. Haljina je bila zatvorena do grla i u vidu rolke, dugih rukava, dok je donji deo delovao kao da je tek skliznuo niz Jelisavetino telo. 

 

 

Kreacija je bila skoz uska, dosezala je do ispod kolena, dok je u levom boku imala veoma dubok i smeo šlic. Za ovu kreaciju bi se odlučile samo najsmelije i najzgodnije dame, a glumica je upravo jedna od njih. Malo je reći da su Jelisavetine noge hipnotisale kako sve prisutne, tako i sve na društvenim mrežama. Lakirane krem salonke veoma visokih potpetica su doprinele celokupnom utisku, dok su do izražaja došli i njeni mišići na butinama, kao rezultat redovnih treninga.

Upravo ovo bila je prezentacija novog projekta čija se premijera očekuje na jesen, a u kome glumi i Orašaninova. Društvene mreže su u trenu planune, a mnogi se pitaju da li je iko zaista pratio predstavu pored vatrene Jelisavete. 

Sama glumica je nedavno priznala kako održava idealnu liniju.

- Zahvaljujući nutricionistkinji sam brže došla do zdravijeg načina života i ishrane. I naravno deca su moja teretana. Bukvalno moji privatni treneri su moja deca. Ne sedam. Smatram da i to utiče na kilažu - rekla je ona ranije za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)