Zanimljivosti

CECINA BIVŠA SNAJKA PRED POROĐAJ NAVUKLA ŠLJOKIČAVI BRUSHALTER I POZIRALA: Brutalna žena golmana je za poželeti (FOTO)

Predrag i Ana Rajković čekaju treće dete.

06.07.2024 18:31

CECINA BIVŠA SNAJKA PRED POROĐAJ NAVUKLA ŠLJOKIČAVI BRUSHALTER I POZIRALA: Brutalna žena golmana je za poželeti (FOTO)
Instagram/rajkovic__ana

Supruga fudbalera Predraga Rajkovića, Ana, važi za jednu od najzgodnijih. Tvrde da golman ima mnogo sreće što je dugi niz godina u skladnom braku sa njom, a zajedno imaju dva sina, starijeg Relju, i mlađeg Tadiju. Trenutno je Ana u osmom mesecu trudnoće i nosi devojčicu. Par nestrpljivo čeka da se Ana porodi, a već godinama žive skladno.

Da podsetimo, Ana i Predrag već godinama žive u inostranstvu gde on gradi karijeru, a supruga fudbalera ima i privatan biznis u Beogradu. U prestonici je često i druži se sa drugim ženama fudbalera kao i damama sa javne scene.


Ana je već dugo aktivna na društvenim mrežama gde često pokazuje kako provodi vreme sa mužem i decom. Ne možemo, a da ne primetimo, da osim što je posvećena mama, izgleda atraktivno. Bivša manekenka brine o svom izgledu, a novom fotografijom pokazala je da i u trudnoći izgleda glamurozno.


Iako je u osmom mesecu trudnoće Ana se slikala u šljokičavom brushalteru, a preko je imala bež duksericu i iste boje šorst. Ona je pred porođajem koji će se verovatno desiti u Beogradu, kao i prethodna dva, a izgleda nikada bolje.

 

- Lepotica.

- Izgleda divno, vau!

- Srećno Ana, savršena si!

- Savršena!

- Lepotice! - bili su neki od komentara na društvenim mrežama kojima se prudružio i njen suprug uz zaljubljeni emotikon.

Da podsetimo, pre Predraga, Ana je bila u vezi sa sinom pevačice Cece Ražnatović. Zajedno su bili 2017. godine, a vezu sa golmanom je započela neposredno nakon raskida. Ona se ubrzo zbog sadašnjeg muža iselila iz Srbije i od tada žive skladno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)