Zanimljivosti

"OSETILA SAM DA ODLAZI, NIKAD NISAM PLAKALA" Supruga čuvenog Mihe otkrila kako su izgledali njegovi poslednji dani

Videti užas u Sinišinim očima bilo je dramatično, rekla je tada njegova žena.

06.07.2024 18:55

"OSETILA SAM DA ODLAZI, NIKAD NISAM PLAKALA" Supruga čuvenog Mihe otkrila kako su izgledali njegovi poslednji dani
Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana Mihajlović Verisimu je supruga pokojnog Siniše Mihajlovića. On je izgubio bitku 16. decembra 2022. godine, a iza sebe je ostavio petoro dece. Mnogi tvrde da Dušan najviše liči na pokojnog oca. Slavni fudbaler nije uspeo da se izbori, a 2019. godine je išao i u Bolonju na lečenje. Borio se sa leukemijom.

- Bila je to veoma teška godina, prvih nekoliko meseci sam bila šokirana da nisam mogla ništa da uradim - govorila Arijana Mihajlović Verisimu o smrti svog muža godinu dana nakon toga.

- Shvatila sam da moram da se preselim napred, inače bih i ja umla. Učinila sam to za svoju decu i u čast sećanja na Sinišu koji je bio borac i voleo život - tvrdila je.

Antonio Ahel/ATAImages

Ispovest žene pokojnog Siniše Mihajlovića

Upoznavanje

- Upoznali smo se kada sam imala 23 godine, onda smo se venčali i dobili decu. Bila je to divna ljubav koja je trajala 27 godina, zahvalna sam što sam živela život sa njim - navela je.



Na odmoru u Sardiniji shvatila je da je previše umoran i da mu se nešto dešava.

- Onda u jednom trenutku više nije mogao da hoda, ali u bolnici nisu razumeli šta nije u redu. Onda je otišao na posao. Jedne večeri me nazvao i rekao mi da mora da razgovara sa mnom i da ima leukemiju. Nisam znala šta da radim i tada sam mu rekla da ćemo se zajedno suočiti sa svim. Bili smo veoma jaki i mislila sam da ćemo pobediti. Posle prve transplantacije oporavio se. Posle 2 i po godine imao je recidiv i tada sam shvatila da ga gubim i odatle je sve krenulo nizbrdo. Četiri godine bolesti su bile poražavajuće. Tek treba da se oporavim od onoga što sam videla u bolnicama. Doktori su učinili sve što su mogli, ali nažalost ništa nisu mogli da urade. Videti užas u Sinišinim očima bilo je dramatično - rekla je ona.

Jednu rečenicu će pamtiti.

- U Bergamu su mi doktori rekli da ništa više ne može da se uradi, a po povratku kući rekao mi je "Žao mi je što ne vidim svoju decu kako rastu”. Zato smo odlučili da im ne kažemo. Bili smo u bolnici i osetila sam da odlazi i rekla sam mu da ću se pobrinuti za dečake - rekla je Ariana za Ilmattino prisećajući se svih trenutaka:

- Nikad nisam plakala jer mu je stalo do mene, ali u trenutku kada je umro srušila sam se. Želela sam da mu kažem mnoge stvari, ali morala sam da budem kao kamen i nisam mogla da dozvolim sebi da se srušim. Dva dana pre nego što je umro rekao mi je da me voli. 
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)