Zanimljivosti BOLNO OBRAĆANJE ŽENE SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Objavila dugo čuvanu fotografiju, "Praznina je na svakom koraku" (FOTO) 15:26
Odrasli NAJVEĆE ISTRAŽIVANJE IKADA: Da li mobilni zaista može da izazove rak mozga i koliko je zračenje opasno? 11:40
Odrasli PRIMETILA SAM OVO NA TELU I MISLILA DA SAM ANEMIČNA: Kada je stigla prava dijagnoza, ostala sam zaleđena (VIDEO) 08:15
Zanimljivosti "OSETILA SAM DA ODLAZI, NIKAD NISAM PLAKALA" Supruga čuvenog Mihe otkrila kako su izgledali njegovi poslednji dani 16:55
Zanimljivosti "KADA JE GAGA ODLAZIO MISLIO SAM DA ĆE MI SRCE PREPUĆI": Ljubiša Samardžić nikada nije preboleo smrt sina, ova dama ga je trgla iz ponora (FOTO) 11:02
Dete NAJČEŠĆI SIMPTOMI RAKA KOD DECE: Roditelji ih često ne prepoznaju u ranom stadijumu, na ove pokazatelje je važno obratiti pažnju (FOTO) 13:00
Odrasli MATEA JE POBEDILA RAK KADA JE IMALA SAMO 10 GODINA, PA ONDA OPET I SA 27: Ovo su joj bili prvi simptomi opake bolesti, a nakon njenog vraćanja pomoglo joj je SAMO JEDNO! (FOTO) 08:01
Odrasli TINEJDŽERKA JE U TRUDNOĆI SAZNALA DA BOLUJE OD RAKA: Odbila je hemoterapiju kako bi uspela da rodi sina a onda su usledile užasne vesti (FOTO/VIDEO) 18:55
Dete MISLILA SAM DA SU MODRICE NA STOMAKU MOGA SINA OD PADA, ove simptome nikako ne smete da ignorište! Priča hrabre mame dira pravo u srce! (FOTO) 15:01
Odrasli SIMPTOMI NASTANKA LEUKEMIJE: Ovo su prvi znaci na koje morate obratiti pažnju, upozoravaju stručnjaci! 09:30