Zanimljivosti

CEO SVET GLEDAO JE KAKO JE BIVŠI MUŽ VARA SA DADILJOM: Ona je sadašnjeg preotela drugoj, slave treću godišnjicu!

Ljubavna priča Gven Stefani i Blejka Šeltona krenula je sasvim slučajno.

04.07.2024 16:30

CEO SVET GLEDAO JE KAKO JE BIVŠI MUŽ VARA SA DADILJOM: Ona je sadašnjeg preotela drugoj, slave treću godišnjicu!
instagram-blakeshelton

Pevačica Gven Stefani uživa u ljubavi sa muzičarem Blejkom Šeltonom, a simpatije između njih su se prvi put pojavile tokom učestvovanja u TV šou programu "The Voice", gde je Gven bila član žirija. 

Pevačica se pre tri godine i udala za Blejka, na intimnoj ceremoniji na njegovom ranču u Oklahomi. Ljubav su krunisali u kapeli koju su specijalno za tu priliku izgradili na imanju. Povodom treće godišnjice braka, koja je bila 3. jula, Gven i Blejk podelili su emotivne objave na Instagramu, slaveći svoju ljubav i zajednički život. Pevačica je objavila seriju fotografija sa njihovog venčanja, dok je Šelton podelio selfi sa Stefani, uz poruku: "Srećna godišnjica, @gwenstefani! Volim te!!!!!!!"

- 3. jul 2021. godine, oduvek si to bio ti  - objavila je i pevačica na Instagramu, a o tome je pisao i People.

Međutim, ne tako davno ceo svet gledao je kako se njen, naizgled srećan brak, raspada u paramparčad. Zahvaljujući bivšem suprugu, rokeru Gevinu Rosdejlu, Gven se našla na neslavnoj listi poznatih dama koje su svoje supruge uhvatile u prevari i to sa dadiljom. 

Gven je Gevinovu aferu otrkrila sasvim slučajno, zahvaljujući tabletu koji oboje koriste. Nakon što ga je suočila sa golišavim fotografijama, Gevin je priznao šta je uradio. Afera sa dadiljom trajala je tri godine, čak i u periodu kada je ona bila trudna sa njihovim trećim detetom.

Stefani je počela da radi kao sudija u šou programu "The Voice" baš dok joj se brak raspadao, a mediji brujali o aferi njenog supruga i tu je upoznala Blejka Šeltona. Varnice su odmah nastale, a i sam muzičar prolazio je kroz krizu u sopstvenom braku. Prijateljstvo je polako preraslo u ljubav, a Šelton je rešio da se razvede od supruge nakon četiri godine braka. 

Javnost je tada žestoko osudila pevačicu, tvrdeći da je drugoj ženi uradila ono što je njoj rađeno. Međutim, bilo je i onih koji su je branili, tvrdeći da je njihov odnos bio čisto platonski, dok se muzičar nije razveo. Par je zvanično potvrdio da su u vezi u decembru 2015. godine, a 2016. Gven je konačno okončala brak sa Rosdejlom. Tada su se ona i Blejk prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu. Šelton je priznao da mu je pevačica promenila život na bolje, dok je Gven uz njega blistala.

 

- Neverovatno mi je da nas je Bog stavio u tu poziciju da imamo jedno drugo u tom trenutku. Nisam pokušavala ni u jednom trenutku da započnem vezu s njim, jednostavno se dogodilo - priznala je tada pevačica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)