Telo

TEODORU DŽEHVEROVIĆ LJUBI KOŠARKAŠ NA NEPOZNATOJ LOKACIJI: Iscurele vrele fotke - gola pozadina i provokativna poza

Pevačica zagolicala maštu.

07.07.2024 15:30

TEODORU DŽEHVEROVIĆ LJUBI KOŠARKAŠ NA NEPOZNATOJ LOKACIJI: Iscurele vrele fotke - gola pozadina i provokativna poza
Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović ne krije da već neko vreme ljubi sportistu Matica Rebeca košarkaša FMP-a. Oni uživaju u vezi već dugo, a nedavno su uhvaćeni prvi put zajedno. Slovenački košarkaš je prvi put sačekao na aerodromu. Prvo su pre izvesnog vremena snimljeni zajedno kako jedu u restoranu, a onda i kako je čeka nakon nastupa.

Teodora je nedavno učestvovala na Music Week-u, a potom se sa koferima uputila na odmor. Lokacija nije poznata jer pevačica poslednjih godinu i jače se maksimalno trudi da zaštiti svoj privatan život. Ipak, koliko je lokacija tajna njene fotografije su i više nego provokativne, a mnogi se pitaju ko je iza kamere. Da li bi Teodora pozirala nekome ovako, a da to nije njen dečko? Teško!

Teodora je objavila galeriju fotografija u crnom bikiniju nalik jednodelnom, dok su neke fotke bile i više nego provokativne. Osim što se slikala u moru i u ogledalu, ona je na jednoj fotografiji okrenula pozadinu i pokazala malo više.
 


Očigledno, onom ko je iza kamere to se dopalo, ali i njenim prijateljima koji su prokomentarisali njen izgled! Drugarice su tvrdile da je savršena, a MC Stojan je takođe komentarisao i jednim emotikonom pokazao šta misli o njoj.

Da podsetimo, Teodora Džehverović proslavila se ulaskom u rijaliti, ali i učestvovanjem u jednom muzičkom programu. Takođe, ona je bila deo grupe "Đavolice", sa pevačica Tamarom Milutinović i Goranom Babić. Tamara je nastavila karijeru sama, kao i Teodora, a Gorana se povukla iz javnog života. Nakon pesme koja je imala milionske preglede na Jutjubu, Teodora se vinula u zvezde. Danas ima karijeru koju bi mnogi poželeli.
 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)