Telo

SRBIJA IZGUBILA, ALI SOFIJA NE: Jovićeva izabranica pokazala zašto sa njom nema promašaja (FOTO)

Manekenka navukla crveni kostim.

29.06.2024 19:55

SRBIJA IZGUBILA, ALI SOFIJA NE: Jovićeva izabranica pokazala zašto sa njom nema promašaja (FOTO)
ATA images

Manekenka Sofija Milošević osim što je u svetu modelinga izuzetno popularna, u poslednje vreme pažnju je skrenula na sebe odanošću i požrtvovanošću svom partneru i ocu njene dece Luki Joviću. Fudbaler je nedavno na Evropskom prvenstvu u fudbalu postigao gol, što je manekenki izazvalo suze na tribinama. Tada ona mu je kratko poručila na Instagramu:

- Ponosna na tebe.

Ipak, Srbija je ispala sa Evropskog prvenstva. Nakon poraza Sofija je podelila jednu fotografiju sa slikanja i mnogima izmamila osmeh na lice. Ona svoj posao uspešno obavlja već dugi niz godina, te je sada to i potvrdila. Iako ima dva mala dečaka kod kuće, manekenka stiže da ispuni i kućne, ali i profesionalne obaveze. 

Svaka njena nova fotografija dokazuje koliko je zgodna, sa čime su u saglasnosti i korisnici društvene mreže Instagram. I ovoga puta samo lepi komentari za manekenku Sofiju Milošević.

Uz emotikone vatre i srca mnogi su joj poručili da izgleda odlično. Ipak, njena fotografija u bikiniju je izazvala veliku pažnju zbog čega joj poručuju da je "moćna".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)


Da podsetimo, oni su zajedno od 2019. godine kada su se pojavile prve glasine da su u vezi. Luka Jović ima dete sa Anđelom Manitašević, sina Davida. Nakon Davida, dobio je još dva sina sa manekenkom Sofijom Milošević. Jednom prilikom objasnili su da su se upoznali preko zajedičkog prijatelja, a da su se potom videli i onda je sve među njima "planulo". Nakon nekoliko meseci veze par je saopštio da čekaju dečaka, a onda se Sofija porodila i u oktobru 2020. godine dobili su Alekseja. Potom, u martu 2022. godine Sofija je na svet donela drugog dečaka Teodora.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)