Zanimljivosti

SA TRIBINA BODRILA LUKU JOVIĆA, NIKO JE NIJE PREPOZNAO: Sofija drastično promenila izgled! (FOTO)

Sofija Milošević je prukla veliku pažnju iznenadnom promenom izgleda.

26.06.2024 13:26

SA TRIBINA BODRILA LUKU JOVIĆA, NIKO JE NIJE PREPOZNAO: Sofija drastično promenila izgled! (FOTO)
Printscreen/Instagram/sofijamilo

Na veliku žalost svih navijača, Srbija je sinoć ispala sa Evropskog prventsva u Nemačkoj, to znači i da će gledaoci na tribinama više neće moći da uživaju u gledanju lepotica koje su bodrile naše fudbalere. Kao i uvek, na tribinama stadiona u Minhenu je najglasnija bila Sofija Milošević koja je zdušno bodrila svog verenika Luku Jovića.

Sofija je nosila dras sa brojem 8 koji nosi Luka Jović u reprezentaciji, ali retko ko ju na prvu loptu prepoznao jer Sofija je odlučila da pred odlučujuću utakmicu promeni imidž.

Naime, manekenka je godinama bila plavuša, a sada je drastično promenila izgled. Postala je brineta, s tim što je ostavila samo dva plava pramena kose.

Ipak, ova promena nije donela uspeh našim fudbalerima, ali Sofija je opet dobila mnogo komplimenata na račun svog izgleda.   

Printscreen/Instagram/sofijamilo

Novi imidž Sofije Milošević

Da podsetimo, Jovićeva izabranica je pre nekoliko dana privukla pažnju i zbog skupocenog nakita koji je nosila.

Na rukama je imala sat i tri narukvice, a oko vrata diskretnu ogrlicu.

Za četiri narukvice ona je izdvojila ukupno 56.250 evra: za dve Van Cleef & Arpels 38.250 evra i Cartier 18.000 evra. Posebno se izdvojio njen zlatni sat Cartier.

U pitanju je model “panter” od žutog zlata sa dijamantima, a njegova cena je tričavih 35.000 evra, tvrdi Kurir. Navodno, ona je za sve ove aksesoare dala neverovatnih 91.250 evra.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)