Zanimljivosti

OTKRIVEN PLAN DA SE OTME, ZLOSTAVLJA I UBIJE SLAVNA VODITELJKA: Spremala je decu za školu, kada je čula ovo!

Ovo je slučaj koji je odjeknuo svetom!

24.06.2024 18:50

OTKRIVEN PLAN DA SE OTME, ZLOSTAVLJA I UBIJE SLAVNA VODITELJKA: Spremala je decu za školu, kada je čula ovo!
Lucy North/PA Images/Profimedia

U Čelmsfordu je počelo suđenje radniku obezbeđenja Gavinu Plambu (37) koji je planirao da otme, siluje i ubije čuvenu voditeljku Holi Vilogbi.

Bio je to dan kao i svaki drugi, ali 5. oktobar prošle godine će Holi Vilogbi zauvek pamtiti. Dok se spremala da svoje troje dece odvede u školu, a potom ode do studija u kojoj se snimala njena emisija "This Morning", Holi je čula škripu kočnica i videla je nekolko policijskih automobila koji se zaustavljaju ispred njene kuće, navodi Mirror.

Vilogbi je bila šokirana kada su joj policajci rekli da su uhapsili muškarca koji je planirao njenu otmicu.

Kada su isplivali šokantni detalji sa prvog dana suđenja, Britanska javnost je bila zapanjena.

Naime, Plamb, radnik obezbeđenja u šoping centru je sa još nekoliko saučesnika planirao otmicu Holi Vilogbi, a u svom pomračenom umu, on je nameravao i da siluje i ubije poznatu voditeljku.

Policija nije saopštila da li je Plamb zaista imao pomagače, i koliko ih je bilo, ali je tužitelj u uvodnoj reči na suđenju otkrio da je Gavin bio u stalnom kontaktu sa nekoliko istomišljenika, kao i da je zločin dugo planiran.

Ilustracije radi, Plamb je kupio 100 metara ojačanog metalnog kabla, koji je planirao da iskoristi tokom otmice.

Plamb, koji se izjasnio kao nevin, je dugo maštao o otmici voditeljke. Prvi put je planirao zločin još 2021. godine, i tada je, kao što je policija saopštila, razmenjivao slike voditeljkine kuće sa osobom po imenu Mark.

To nije sve, Plamb je planirao otmicu i drugih zvezda.  

Međutim, sada se ispostavilo da je Gavin već bio u dodiru sa policijom. Naime, 2008. je priveden nakon što je nožem pretio šesnaestogodišnjim devojkama s kojima je radio u istoj radnji.

On je pokušao da ih odvuče u skladište i tamo veže, međutim jedna od devojaka je uspela da se otrgne i alarmira policiju, posle čega je Plamb uhapšen.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)