Zanimljivosti

DŽENIFER LOPEZ NIKO NE MOŽE DA SMISLI U HOLIVUDU: Ne praštaju uvrede - evo šta je pričala za kolege

Intervju u kome pljuje druge ponovo se pojavio ovog puta na društvenim mrežama.

23.06.2024 19:35

DŽENIFER LOPEZ NIKO NE MOŽE DA SMISLI U HOLIVUDU: Ne praštaju uvrede - evo šta je pričala za kolege
CBS / Planet / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (54) u jeku još jednog razvoda oslanja se na podršku majke Lupe i sestra, dok je Benu Afleku rame za plakanje blizak prijatelj i kolega Met Dejmon.

Kako se već godinama priča po holivudskim kuloarima, Džej Lo nikad nije ni imala prijatelje među kolegama glumcima i pevačima, pa mnogi likuju nad njenom tužnom sudbinom. Jedini s kojima ima bliže veze su Lija Remini i Džejn Fonda.

Ona je više puta optuživana da glumi razmaženu divu i da je teška za saradnju. Ali, to nije jedini razlog.

Isprozivala sve redom 

Kako piše Daily Mail, niko u Holivudu ne može da smisli Lopezovu već 26 godina nakon njenog ozloglašenog intervjua u kome je redom isprozivala i uvredila mnoge glumce. Intervju iz 1998. ponovo se pojavio, ovog puta na društvenim mrežama. Tada 27- godišnja Džej Lo priča o sebi kako je najbolja, a omalovažava i ponižava kolege jasno implicirajući da nisu na njenom nivou.

Angela WEISS / AFP / Profimedia

Dženifer Lopez nema prijatelje u Holivudu osim Lije Remini i Džejn Fonde

Za Salme Hajek je rekla da su njih dve dva različita sveta.

- Ona je se*si bomba i takve uloge igra, ja radim razne stvari - rekla je tada Lopezova.

Ona je koleginicu optužila da je lagala kad je tvrdila da joj je ponuđena uloga Selene 1997. u kojoj se proslavila Lopezova.

Nije štedela ni Kameron Dijaz koju je nazvala "srećnom manekenkom kojoj je dato mnogo prilika“ i da može biti dobra ako je reditelj pravilno usmerava. 

Na pitanje o Gvinet Paltrou, Dženifer je cinično pitala čime se ona zapravo bavi, jer je više čula o njenoj (tadašnjoj) vezi sa Bred Pitom, nego o njoj kao  glumici. Lepe reči nije imala ni za Vinonu Rajder za koju je rekla da nikad ni od koga nije čula da nju neko voli kao glumicu. Za Madonu je rekla da je dobra glumica, ali da je imala loše filmove. 

- Gluma je ono što radim, tako da sam stroža prema ljudima koji smatraju da je to lak posao. Ne dozvoljavam da neko pljuje moj zanat - rekla je tada Dženifer.

Profimedia

Džej Lo je uspela da potceni čak i glumačku legendu Džeka Nikolsona

 

Uspela je da potceni čak i glumačku legendu Džeka Nikolsona.

- On je legenda u svom vremenu i u sopstvenom umu - kao da smo mi ostali pijuni - dodala je tada latino zvezda. 

Nakon ovog intervju imala je probleme sa kolegama, pa je tri godine kasnije pokuša da se "opere" tvrdeći da je pogrešno citirana.

- Ne volim nikoga da povredim. Ne volim da povredim nečija osećanja. Volim da se šalim, pa to ponekad radim. Ono što su napisali u tom članku bolelo je ljude. To mi je dalo veliku slavu u tom trenutku, ali znam da je razbesnelo mnoge ljude u flimskoj industriji. Nisam shvatala da moje reči mogu da utiču na ljude na taj način - pravdala se ona.

Njeno prijateljstvo sa Lijom Remini uzdrmano je pre dve godine kad je Džen odlučila da se uda za Bena Afleka. Lija je tada tvrdila da on nije dobar za njenu prijateljicu, da nije posvećen partner što joj je Dženifer zamerila. Njih dve su, navodno, obnovile kontakt nakon što se saznalo da se brak Dženifer i Bena raspada. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)