Zanimljivosti

POZNAT DATUM KADA ĆE BEN I DŽENIFER OBJAVITI RAZVOD: Niko neće da kupi njihovu kuću, ni njima nije donela sreću

Raskošna i luksuzna vila ima 12 soba i 24 kupatila, garažu za 15 automobila...

19.06.2024 13:11

POZNAT DATUM KADA ĆE BEN I DŽENIFER OBJAVITI RAZVOD: Niko neće da kupi njihovu kuću, ni njima nije donela sreću
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek još uvek nisu zvanično saopštili da se razvode, a pitanje je dana kad će to i javno obelodaniti. Kako spekuliše DailyMail, njih dvoje su se navodno dogovorili da zvanično i javno potvrde razvod poslednjih dana juna. 

Oboje žele da izbegnu da Dan nezavisnosti 4. juli koji je veliki praznik u Americi provedu zajedno, ali i da ne dođu u situaciju da se o razvodu oglašavju tik pred nesuđenu godišnjicu braka koju su trebali da proslave 18. jula.   

Luksuzna nekretnina

Kako piše portal TMZ, raskošna i luksuzna vila u kojoj su nekad živeli i zvanično je na tržištu za profaju, ali ni tri nedelje nema nikog ko je zaiteresovan da kupi kuću koja im nije donela sreće. 

Dženifer i Aflek za kuću traže 65 miliona dolara, iako su je pre godinu ipo dana platili 60, 85 miliona i to kešom. Ni Džen, ni Ben nisu želeli da zadrže ovu nekretninu svako iz svojih razloga.

- Ben nikad nije voleo tu kuću zato što je suviše daleko od njegove troje dece koja žive sa majkom, a njegovom bivšom ženom Džefirer Garner - rekao je za People izvor blizak poznatom flumcu.

Profimedia

Ben nikiad nije vo9leo tu kuću, pa se brže - bolje iselio iz luksuzne vile

S druge strane latino diva smatrala da je raskošna nekretnina suviše velika za nju i njenu decu.

Poznati par je gotovo 2 godine sam tražio svoj dom i obišli su 80 luksuznih nekretnina dok konačno nisu kupili vilu koju sad prodaju.

Luksuzna kuća ima 12 spavaćih soba, 24 kupatila i 15 kamina, kao i sportski objekat od 5.000 kvadratnih metara, raskošan bazen, pozorište, frizerski i salon za nokte, saunu, sobu za masažu, viski salon, garaža za 15 automobila...

Aflek i Lopez su angažovali agenta za nekretnine Santjaga Aranu, koji je poznat po saradnji sa slavnima. Pre više od nedelju dana 50 slika, uključujući snimak eksterijera palate osvetljene i blistave na nebu Los Anđelesa, vidljivo je na više portala za nekretnine gde ih ranije nije bilo.

Par je uložio značajan novac u renoviranje, ali očekuju da će svakako biti na gubitku zbog ove kuće. U međuvremenu Aflek, koji se iz zajedničkog doma odselio 15. maja iznamljuje vili za 100.000 evra u Brentvudu u blizini kuće Dženifer Garner, dok je Džej Lo već u potrazi za novim domom na Beverli Hilsu u kome će živeti sa blizancima koje je dobila u braku sa Markom Antonijem.    

BONUS VIDEO:

Komentari (0)