Zanimljivosti

U JEKU PRIČA O RASPADU BRAKA, BEN AFLEK SE ČAŠĆAVA: Dao dva stana u Beogradu za OVO - definitivno beži od Džej Lo!

Dok Dženifer Lopez traži utehu u porodici, on je odlučio da ode u kupovinu.

18.06.2024 13:57

U JEKU PRIČA O RASPADU BRAKA, BEN AFLEK SE ČAŠĆAVA: Dao dva stana u Beogradu za OVO - definitivno beži od Džej Lo!
Profimedia

U jeku priča o razvodu glumca Bena Afleka i Dženifer Lopez, pojavila se nova informacija koja se neće dopasti njegovoj još uvek sadašnjoj izabranici. U njihovu ljubavnu dramu uključila se i bivša supruga Bena Afleka, Dženifer Garner, sa kojom je on ostao u odličnim odnosima. Sve se još više zamrsilo kada je Dženifer Garner stupila u vezu sa Džonom Milerom. S obzirom na to da je ona rame za plakanje bivšem, to se ne dopada Džonu, njenom sadašnjem partneru.

- Njemu je stalo do Bena i saoseća sa onim kroz šta Dženifer prolazi, ali to ne znači da bi Dženi trebalo da bude ta koja će rešiti probleme bivšeg muža sa njegovom sadašnjom ženom. To nikome nema smisla. Džen je tako brižna i divna žena i majka, postoji samo prijateljstvo između Bena i nje. Džon želi da Ben bude dobro, ali nije odgovornost njegove devojke da mu glumi dadilju. Ben to mora da shvati. To nije odgovornost njegove bivše, rekao je izvor za Daily Mail. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Garner, majka Bena Afleka i on

Dženifer Lopez odustala od pomirenja

Izvor iz muzičke industrije tvrdi da je slavna pevačica odustala od ideje da spasi brak sa Benom.

- Dženi je dosta i stvarno se trudila, ali ne može više, ne ide na bolje, sve je gore - rekao je izvor i objasnio da je glavni razlog rastave to što je on negativan.

Prijatelji slavne pevačica tvrde da je Ben Aflek divan, ali težak za saradnju.

- Ben je sjajan momak, ali ume da bude mrzovoljan i depresivan. Mislim da je svet to video na fotografijama kao kada su bili na Gremiju prošle godine; ne smeje se. Da su videli kakva je ona zaista, ne bi je napali -rekao je prijatelj pevačice čiji identitet nije otkriven.

Ben se počastio

Glumac je odlučio da se počasti te je odlučio da kupi putničku prikolicu, koja mu je dostavljena. Ovaj oblik karoserije datira iz 1930-ih godina. S obzirom na to da nije kupio najjeftniji model, procenjujemo da model prikolice koju je kupio košta oko 120.000 evra prema zavničnim podacima na sajtu Airstream, što je kao dva stana u Beogradu.

Profimedia

U jeku priča o razvodu Ben Aflek se počastio prikolicom

Pevačica traži novi dom

Što se tiče perioda kada će slavni par objaviti razvod, izvor kaže da čekaju pravi trenutak.

- Mislim da su hteli da sačekaju da njihova deca završe školsku godinu i sa školskim planovima pre nego što objave razvod. Njihova deca su na prvom mestu - navodi se.

Dženifer Lopez trenutno je pronašla utehu u majici, sestri i deci.

- Džen obilazi kuće i kupuje svoj dom. Ona se tokom ovog prelaznog perioda oslanjala na svoju majku, sestre i decu. Ben je tužan zbog svega, ali je fokusiran na svoj posao, bio je odličan otac. Oslonio se na Meta Damona i njegov uži krug prijatelja. Met je uvek uz Bena i podržava ga - zaključuje izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)