Zanimljivosti

POZNATI GLUMAC IMA RAZRAĐEN PLAN ZA RAZVOD: Otkriveni detalji kako planira da se otarasi latino dive

On već razmišlja o novom životnom poglavlju.

15.06.2024 11:43

POZNATI GLUMAC IMA RAZRAĐEN PLAN ZA RAZVOD: Otkriveni detalji kako planira da se otarasi latino dive
Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Poznati glumac Ben Aflek definitivno je rešio da stavi tačku na dvogodišnji bark sa Dženifer Lopez. Kako piše InTouch, on je vrlo nesrećan što mu se porodica raspada po šavovima, ali ne odustaje od razvoda. Aflek čak ima i razrađen plan kako da se otarasi Dženifer Lopez.

- Poslednja stvar koju Ben želi da uradi je da povredi Džen. I dalje je voli i poštuje. On je svestan koliko će razvod ozbiljno uticati na njihove porodice, zato želi da se rastanu na civilizovan način i pun ljubavi, baš kao što je uradio sa Dženifer Garner - rekao je za ovaj portal izvor blizak slavnom glumcu.

Ne očekuje probleme na sudu

Kako ističe ovaj izvor, Aflek je vrlo tužan i potišten što je došlo do ovakvih problema, ali mu je jasno da je braku sa Lopezovom došao kraj. Prema pisanju ovog portala par je u maju odlučio da se razvede, Vrlo brzo Aflek se iselio iz zajedničkog doma i iznajmio kuću za sebe. 

Shutterstock

Par još uvek nije podneo zvaničan zahtev za razvod

 

On i Lopezova još uvek nisu zvanično podneli zahtev za razvod braka, ali je pitanje dana kad će to učiniti. Aflek očekuje da će njihov razvod proći mirno i bez ikakvih komplikacija na sudu.

-  Ben se trenutno oseća vrlo loše. Pored toga što je zauzet svojim poslovnim obavezama mora da se nosi sa promenama raspoloženja Džej Lo, telefonima koji ne prestaju da zvone, paparacima koji ih proganjaju 24 sata dnevno. Ogorčen je što ga svi tretiraju kao lošeg momka, ali je sprema da sve istrpi kako bi okončao agoniju kroz koju prolazi - dodao je izvor. 

U celoj ovog situaciji glumac se trudi da decu, koju je dobio u braku sa Dženifer Garner, zaštiti koliko god može.

-  On se oseća kao da je ceo teret na njegovim ramenima. Srećan je što su mu deca odrasla i zrela, kako se nose sa kompletnom situacijom koja je vrlo neprijatna. Ben je vrlo osetljiv na svoju decu i pokušava da im olakša koliko god je to u njegovoj moći - rekao je izvor blizak poznatom glumcu.

Tanjug/AP

Ben Aflek ne odustaje od razvoda i ne očekuje probleme na sudu

 

Ali, bez obzira na sve neprijatnosti kroz koje prolazi sada, on ne odustaje od razvoda.

- Samo je pitanje vremena kad će i zvanično podneti zahtev za razvod. Ben govori prijateljima da se raduje sledećem poglavlju. Više od svega on želi spokojan i miran život. Pobeći sa ovog rolerkostera biće za njega veliko olakšanje - rekao je izvor blizak poznatom glumcu za InTouch.

Komentari (0)