Zanimljivosti

ŠTA SE DOGODILO SRPSKOM ZETU: Čuveni glumac ćelav, čudno se ponaša, a nju ne prestaje da grli! (FOTO)

On se vratio kući posle snimanja filma „Nevesta“ u Njujorku.

25.06.2024 11:01

ŠTA SE DOGODILO SRPSKOM ZETU: Čuveni glumac ćelav, čudno se ponaša, a nju ne prestaje da grli! (FOTO)
LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni holivudski glumac i lepotan Kristijan Bejl (50) proslavio se ulogama u brojnim filmskim hitovima. Oženjen je srpskom lepoticom Sandrom Sibi Blažić s kojom je u braku već 24 godine, a par ima dvoje dece ćerku Emelin i sina Džozefa.

Svoj privatan život Kristijan ljubomorno čuva u svoja četiri zida, pa iako je više puta govorio koliko mu je Sibi promenila život, nikad nije viđen da nežnosti razmenju sa suprugom u javnosti. Tako je bar bilo do sada.

Zaljubljeni kao prvog dana

Kako piše portal SheKnows, Kristijan je nedavno fotografisan sa ženom na aerodromu u Los Anđelesu. Njegovi fanovi bili su potpuno šokirani kad su videli potpuno ćelavog glumca koji je neprepoznatljiv. Čudnije od toga je bilo što je nije prestajao da grli suprugu dok su se vozili pokretnim stpenicama na aerodromu.

Srpski zet nije krio emocije prema svojoj lepšoj polovini koja se nežno privijala uz njega. Mnogi su bili zatečeni ovom scenom, pa se postavlja pitanje šta se dogodilo sa srpskim zetom.

 

 

Dramatična transformacija holivudskog lepotana nije posledica neke, ne daj bože bolesti, već se na ćelavo ošišao za potrebe snimanja filma „Nevesta“ koji radi u Njujorku. Kad ga je supruga dočekala na aerodromu u Los Anđelesu on se zapravo vratio kući da predahne posle snimanja filma.

Američki mediji nisu mogli da ne primete koliko je par zaljubljen kao prvog dana, iako su u braku već 24 godine. Kako je jednom prilikom ispričao glumac na privatnosti upravo insistira njegova supruga.

- Moja žena želi da naš život bude potpuno privatan i ja to poštujem. Ona je verovatno najjača žena koju sam sreo u životu – rekao je tada čuveni glumac i srpski zet.

Upoznali su se na žurci kod Vinone Rajder koja je pomagala markantom glumicu na početku holivudske karijere da dobije ulogu u filmu "Male žene". Sandra je bila njena lična asitentkinja, a lepa Srpkinja je zapala za oko Bejlu. Ona nije bila oduševljena idejom da se zabavlja sa glumcem, posebno što su Kristijana pratili tračevi da je razudani momak i da, kako je i sam isticao, nema nameru da se ženi.

 

 

Međutim, Sandrino odbijanje da padne na njegov šarm samo je još više pojačalo njegovu želju da je osvoji. Pričalo se da se njegova majka oštro protivila vezi svog sina sa lepom Srpkinjom zbog čega je prekinuo inače loše odnose i kontakte sa svojom porodicom. Venčali su se 2000 u Las Vegasu, Kristijan je zbog žene prešao u pravoslavce, a insitirao je da njihova deca nauče srpski jezik zbog svoje majke.

 

 

Bejl je se proslavio u mnogim holivudskim blokbasterima, a samo neke od njegovih čuvenih uloga u filmovima "Američki psiho" i "Betmen – Mračni vitez" donele su epitet jednog od najtraženijih i najboljih glumaca na svetu. Prema procenama američkih medija Bejl je tokom uspešne karijere koja traje već više od 4 decenije zaradio bogatsvo od 120 miliona dolara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)