Zanimljivosti

HOLIVUDSKI LEPOTAN SE ODREKAO VERE I PORODICE ZBOG SRPSKE LEPOTICE: Sandra je ukrotila divljeg momka i prevela ga u pravoslavce! (FOTO)

On je insistirao da njihova deca nauče srpski jezik i idu u crkvu.

05.05.2024 18:17

HOLIVUDSKI LEPOTAN SE ODREKAO VERE I PORODICE ZBOG SRPSKE LEPOTICE: Sandra je ukrotila divljeg momka i prevela ga u pravoslavce! (FOTO)
AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Čuveni holivudski lepotan Kristijan Bejl (50) u svom raskošnom domu svake godineproslavlja pravoslavni Uskrs. A, kako i ne bi kad je i sam pravoslavac već 23 godine nakon što se oženio sa srpskom lepoticom Sandrom Sibi Blažić.

Kristijan se proslavio u mnogim holivudskim blokbasterima, a samo neke od njegovih čuvenih uloga u filmovima "Američki psiho" i "Betmen – Mračni vitez" donele su epitet jednog od najtraženijih i najboljih glumaca na svetu. Prema procenama američkih medija Bejl je tokom uspešne karijere koja traje već više od 4 decenije zaradio bogatsvo od 120 miliona dolara.

Nije hteo da se ženi, ali...

Za ovim lepotanom svojevremeno su uzdisale najlepše žene sveta, ali za njega je bio sudbonosan susret sa srpskom lepoticom Sandrom Sibi Blažić. Kao dete emigranata iz bivše Jugoslavije koji su se krajem šezdesetih godina prošlog veka odselili u Ameriku ni sama Sandra verovatno nije slutila da će osvojiti srce u to vreme najpoželjnijih glumaca.

Pre nego što je upoznao srpsku lepoticu Kristijan je bio uveren da se nikad neće oženiti. Sreli su se na žurci kod Vinone Rajder koja je pomagala markantom glumicu na početku holivudske karijere da dobije ulogu u filmu "Male žene". Sandra je bila njena lična asitentkinja, a lepa Srpkinja je zapala za oko Bejlu.

Ljubomorno čuvali svoju ljubav dalje od javnosti

Ona nije bila oduševljena idejom da se zabavlja sa glumcem, posebno što su Kristijana pratili tračevi da je razudani momak i da, kako je i sam isticao, nema nameru da se ženi.

Međutim, Sandrino odbijanje da padne na njegov šarm samo je još više pojačalo njegovu želju da je osvoji.

Pričalo se da se njegova majka oštri protivila vezi svog sina sa lepom Srpkinjom zbog čega je prekinuo inače loše odnose i kontakte sa svojom porodicom. Holivudski lepotan i lepa Srpkinja svoju ljubav su ljubomorno čuvali daleko od očiju javnosti, pa su mnogi bili šokirani kad se par 2.000 godine venčao u Las Vegasu.

Zbog ljubavi prema Sandri Bejl se nije odrekao samo svoje porodice već i vere, pa se krstio kao pravoslavac u crkvi. Par ima dvoje dece ćerku Emelin i sina Džozefa.

- Sve u životu dugujem njoj. Ona je posebna i snažna žena – rekao je Kristijan Bejl u jednom intervju opisujući Sandru.

Kako je objasnio tek uz nju i njene roditelje shvatio šta porodica zapravo znači. Bejl je insistirao da njihova deca nauče srpski jezik, a svakog Uskrsa zajedno odlaze u crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)