Telo

JELISAVETA, KAKO IZGLEDAŠ OVAKO PROKLETO DOBRO? Leopard bikini i bezobrazno duge noge - na ovoj glumici sve pršti

Sve što možemo da kažemo je: svaka čast!

27.06.2024 18:18

JELISAVETA, KAKO IZGLEDAŠ OVAKO PROKLETO DOBRO? Leopard bikini i bezobrazno duge noge - na ovoj glumici sve pršti
Foto: Instagram/jagodenamagli

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić ponovo je privukla pažnju javnosti svojom besprekornom figurom dok uživa na plaži. Nakon dva porođaja, Jelisaveta je pokazala impresivnu liniju koju je dovela do savršenstva – I to u bikiniju sa leopard printom koji je naglasio njene vitke noge i izazovnu figuru.

Na nedavnim fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, Jelisaveta je zasenila svojom definicijom i besprekornim tenom, bez traga celulita. Njeni trbušnjaci i jasno definisani mišići nisu ostali neprimećeni, jasno pokazujući posvećenost redovnom vežbanju i zdravom načinu života.

Nosila je model bikinija koji je već nekoliko sezona u trendu, a koji izdužuje njene već vitke noge. Ne bi svako mogao da se osmeli I sunča se u leopard printu, ali za Jelisavetu je to ništa!

Njeno izdanje na plaži je jednostavno neprikosnoveno I prava je inspiracija za sve koje mrzi da idu u teretanu, a njeno samopouzdanje i harizma su evidentni u svakom koraku.

Osim po svojoj glumačkoj karijeri, Jelisaveta je poznata i kao majka dvoje dece, čime je inspiracija mnogim ženama koje se dive njenom posvećenju i disciplini. Sa suprugom Milošem Teodosićem, košarkaškom zvezdom, uživa u porodičnom životu punom ljubavi i podrške.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)