Moda

ANA IVANOVIĆ I ZMIJSKE POTPETICE - MOŽE! Izašla je u grad i pokazala šta je dominacija, ovaj stajling će kopirati mnoge

Naša bivša teniserka je prošetala Ženevom i oduševila sve.

19.06.2024 14:25

ANA IVANOVIĆ I ZMIJSKE POTPETICE - MOŽE! Izašla je u grad i pokazala šta je dominacija, ovaj stajling će kopirati mnoge
instagram-anaivanovic

Ana Ivanović oduševila je svoje fanove novom fotografijom na Instagramu koja je munjevito postala hit na društvenim mrežama. Bivša teniska zvezda, poznata po svom besprekornom stilu, pokazala je svoju modnu eleganciju šetajući ulicama Ženeve u fenomenalnom autfitu koji je privukao mnogo pažnje.

Za prelepo junsko veče, Ana je odabrala sofisticirani, ali opušteni look koji je savršen odabir za poslovni ručak ili večeru koja se pretvorila u spontani izlazak u grad. Upečatljivu crni košulju dugih rukava i široke farmerke visokog struka, upotpunila je kariranim sakoom u krem nijansama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Uz to je nosila visoke salonke sa zmijskim printom, čije neobične pete su dodatno naglasile njen smeli modni izbor. Ovaj smeli print ne ume svaka žena ovako dobro da iznese, ali ova lepotica je to uradila bez problema. 

Njeni fanovi nisu krili oduševljenje, ističući da je Ana izgledala odlično i da je, kako kažu, "najlepša", a neki su se pitali i da li će je Bastijan prijaviti za emisiju Next Top Model (Sledeći top model) u Nemačkoj. Eh, to bismo voleli da vidimo.

Fotografija na kojoj Ana pozira sa crnim naočarima dodala je notu misterioznosti i sofisticiranosti čitavom izgledu. A njen osmeh nas je potpuno razoružao.

Printscreen/Instagram/anaivanovic

Prelepa Ana Ivanović u šetnji Ženevom

Ana Ivanović je tokom svoje karijere osvojila ne samo teniske terene, već i srca svojih fanova širom sveta svojim šarmom, lepotom i modnim izborima. Ovaj najnoviji stajling samo je potvrdio zašto je i van teniskih terena jedna od najomiljenijih sportskih ličnosti koju uvek rado dočekujemo u Srbiji. 

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)