Telo

NAULJENA LIDIJA VUKIĆEVIĆ KAO PRAVO UMETNIČKO DELO: Telo kakvo se retko viđa, bujne grudi u prvom planu (FOTO)

Glumica je ovim izdanjem prevazišla sve.

25.06.2024 14:42

NAULJENA LIDIJA VUKIĆEVIĆ KAO PRAVO UMETNIČKO DELO: Telo kakvo se retko viđa, bujne grudi u prvom planu (FOTO)
Instagram/vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević važi za jednu od najlepših na našim prostorima. Ona je godinama gradila karijeru, a uloge koje je maestralno odigrala još se pamte. I danas je angažovana te je možemo često videti na televiziji. Godine joj ne mogu ništa jer izgleda sve bolje i bolje. Na društevnim mrežama često okači neku provokativnu fotografiju, a njen fizički izgled iznova i iznova oduševljava njene pratioce. Vitko telo i bujne grudi su u prvom planu, a ovoga puta glumica je prevazišla sebe. Čini se da je ovo njeno najbolje izdanje, a mnogi kažu da glumica stari poput vina, pa je svakom godinom sve zanosnija. Ovog puta objavila je snimak koji je izazvao salvu pohvala.

U bikiniju sa zlatnim tračicama, Lidija je pozirala. Očigledno ona je iskoristila priliku malo da odmori, ali i pokaže preplanuli ten. Nakon ove objave, mreže su "eksplodirale". Ispod njene objave na Instagramu u rekordnom roku pojavilo se pregršt pozitivnih komentara na račun njene lepote i generalno fizučkog izgleda.

- Zvezdo sjajna.

- Prelepa duša moja.

- Vau, savršeno izvajana!

- Liki rušiš granice.

- Vau, strava, vrh! - pisali su joj oduševljeni fanovi ispod fotografija koje je objavila na društvenoj mreži Instagram, a ona je zasigurno srećna zbog toga.

Da podsetimo, glumica je bila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom. U braku su bili devet godina, sve do 2000. godine, a zajedno imaju dva sina. Andrej i David su odrasli ljudi koji su sigurno ponosni na svoju majku i njen uspeh. Mlađi sin je pilot, dok je stariji sportski menadžer i obojica su uspešni u svom poslu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)