Telo

NASLEDNICA HARISA DŽINOVIĆA SAMA NA JAHTI I ŠLIC KOJI BUDI MAŠTU: Sa 20 godina ne srami se da pokaže sve što ima (FOTO)

Đina svakom novom fotografijom pokrene raspravu.

08.07.2024 20:00

NASLEDNICA HARISA DŽINOVIĆA SAMA NA JAHTI I ŠLIC KOJI BUDI MAŠTU: Sa 20 godina ne srami se da pokaže sve što ima (FOTO)
instagram.com/djinadzinovic

Ćerka Harisa Džinovića, Đina, je veoma aktivna na društvenim mrežama. Često objavljuje provokativne fotografije iako ima 20 godina, a njeno telo se komentariše. Takođe je na meti kritika upravo zbog tih provokativnih izdanja, ali ona se mnogo ne obazire. Na kritiku odgovori provokativnom fotografijom i radi ono što ona želi. Đina je ćerka Harisa i Meline Džinović. Oni su bili u braku od 2002. godine, a pored Đine, slavni par koji se sada razvodi ima i sina Kana. Iako se rastaju nakon više od dve decenije braka, njihova deca ne žele da se povuku iz javnog života.

Konkretno, Đina Džinović je aktivnija, ali i Kan neretko bude uhvaćen u provodu. Nekada se pohvali luksuzom, kako na putovanju tako i slikama iz porodičnog doma. Ipak, njegova sestra je mnogo aktivnija na mrežama.


Ona deli fotografije u bikiniju na društvenim mrežama, a svaki put uspe da izazovu reakciju. Lepa Đina trenutno odmara, a vrelim fotografijama oduševljava pratioce. Ovoga puta preko bikinija je imala belu pletenu haljinu, ali je dubok šlic mnogo otkrivao. Ona odmara u Crnoj Gori i maksimalno uživa na jahti.

 

 

Inače, Đina je jednom prilikom pričala da se borila sa gojaznošću što je uspela da sredi zahvaljujući zdravoj ishrani i intenzivnim treninzima, ali nije uspela da se reši masti na kukovima zbog čega je išla na ubrizgavanje hijaluronom kako su preneli domaći mediji. Ona je želela da postigne "Kim Kardašijan efekat" što je i uspela. Takođe, ona je jednom prilikom odgovarala na pitanja na Instagramu i priznala da je ubrizgala hijaluron u usne. Isto, misli se da je operisala nos jer mnogo drugačije izgleda sada nego ranije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)