Zanimljivosti

SLAVNI GLUMAC DEFORMISANOG LICA - šta mu se dogodilo: Fanovi i prijatelji u šoku, mole se za njega! (FOTO)

Za njega su se zabrinuli bliski prijatelji i kolege.

11.07.2024 15:15

SLAVNI GLUMAC DEFORMISANOG LICA - šta mu se dogodilo: Fanovi i prijatelji u šoku, mole se za njega! (FOTO)
BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Čuveni holivudski glumac Metju Mekonahi (54) šokirao je fanove kad je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je otečen i sa zatvorenim okom. Iako je nasmejan njegovo desno oko je natečeno i potpuno zatvoreno, pa mnogi nagađaju da se povredio na snimanju novog kriminalističkom trileru "The Rivals of Amziah King".

Šta se dogodilo?

Međutim, kako je u opisu posta objasnio sam glumac izgleda da je njegovo otečeno oko posledica uboda pčele. Da li se nezgoda dogodila na samom snimanju novog filma ili van seta nije baš najjasnije, ali je očigledno da je vrlo burno reagovao na ubod pčele.

Pored fanova koji su odmah reagovali i pitali šta mu se dogodilo, na njegovom profilu su se oglasili i njegovi zabrinuti prijatelji bivšu britanski fudbaler Dejvid Bekam, i nekadašnji top model Sindi Kraford, ali i mnoge druge zvezde koje se s njim druže.

 

 

- O brate šta ti se desilo?

- I meni se dogodilo isto. Ubod pčele može biti vrlo nezgodan posebno kad te ubide za oko.

- Nadam se da nisi alergičan na ubod pčele.

- Baš loše izgledaš! Nadam se da si išao kod lekara, takvi ujedi posebno na licu mogu da se iskomplikuju. 

- Molim se za tebe! Samo ozdravi što pre - bili su samo neki od brojnih komentara njegovih fanova.

Mekonahi je bio jedna od najzgodnijih holivudskih dasa igrao je u brojnih hitovima kao što su "Vreme za ubijanje", "Sahara", "Vuk sa Volstrita"... Njegovom šarmu nisu odolele mnoge koleginice pa ni Penlope Kruz skojom je bio u vezi skoro dve godine.

Ipak sreću je našao uz brazilsku lepoticu Kamilu Alvares s kojom ima troje dece. Kako je jednom prilikom rekao ni jedan njegov uspeh ne može da se meri sa njegovom porodicom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)