Zanimljivosti

BIO JE 13 GODINA MLAĐI OD NJE, A NJU SU ZVALI "NAJRUŽNIJA SREĆNICA": Glumac je ostavio posle 30 godina i sad traži ovo

Bili su par iz snova, ali Hju Džekman sada želi da upozna nekog novog.

07.07.2024 20:00

BIO JE 13 GODINA MLAĐI OD NJE, A NJU SU ZVALI "NAJRUŽNIJA SREĆNICA": Glumac je ostavio posle 30 godina i sad traži ovo
Yonhap News / Newscom / Profimedia

Hju Džekman trenutno boravi u Londonu dok snima svoj novi film "Three Bags Full: A Sheep Detective Movie". Prema New Idea, holivudska zvezda, koja ima 55 godina, možda će trajno preseliti tamo.

- Želi da bude bliže svojoj mami i sestri koje žive tamo - i možda da pronađe novu ljubav, rekao je insajder za publikaciju.

Izvor je rekao da Džekman, koji ima dvojno britansko i australijsko državljanstvo, planira da se više fokusira na dobrotvorne aktivnosti uz nekoga pored sebe.

- Zaista želi da pronađe nekoga ko će mu pomoći da svet učini boljim mestom i da dobro koje je stekao posle 25 godina u Holivudu upotrebi za nešto više od svoje lične slave, rekao je izvor, a prenosi Daily Mail.

- On se zalaže da izađe iz svoje zabavne industrije i pronađe nekoga s kim može provesti ostatak svog života, i ko može da mu pomogne da svoje bogatstvo upotrebi za dobrobit širom sveta, nastavio je.

Rođen u Sidneju britanskim roditeljima, glumac nominovan za Oskara proveo je 1987. godine kao učitelj fizičkog vaspitanja u Velikoj Britaniji.

Razveli se posle 27 godina braka

Godine 1998. igrao je ulogu Kralja u produkciji predstave "Oklahoma!" u Rojal Nacionalnom pozorištu na Vest Endu u Londonu. Prošle godine, Hju je objavio razvod od dugogodišnje supruge Debore Li nakon 27 godina braka.

Bivši par je obožavaocima otkrio da su se razdvojili "da bismo sledili svoj individualni razvoj".

- Blagosloveni smo što smo gotovo tri decenije proveli zajedno u divnom, ljubavnom braku. Naša sadašnja putanja se menja i odlučili smo se da se razdvojimo kako bismo sledili svoj individualni razvoj, izjavio je par u saopštenju koje je objavio PEOPLE.

- Naša porodica je bila i uvek će biti naša najviša prioriteta. Ulazimo u ovu sledeću glavu s zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Veoma cenimo vaše razumevanje i poštovanje naše privatnosti dok naša porodica prolazi kroz ovu tranziciju.

Bivši par je potpisao izjavu kao "Deb i Hju Džekman", dodajući: "Ovo je jedina izjava koju ćemo dati."

Venčali su se 1996. godine nakon što su se upoznali na setu serije "Correlli" 1995. godine.

Tokom trajanja njihovog braka, usvojili su dvoje dece: sina Oskara, koji ima 23 godine, i ćerku Avu, koja ima 18 godina.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)