Zanimljivosti

GLUMICA NAPUNILA 52 GODINE, A IZGLEDA KAO AVION: Momke menjala kao čarape, preživela ubistvo brata i rak štitne (FOTO)

Posle turbulentnog ljubavnog života i razvoda najzad blista od sreće.

11.07.2024 17:55

GLUMICA NAPUNILA 52 GODINE, A IZGLEDA KAO AVION: Momke menjala kao čarape, preživela ubistvo brata i rak štitne (FOTO)
ROBYN BECK / AFP / Profimedia

Glumica Sofija Vergara, napunila je 52 godine iako izgleda duplo mlađe. Rođendan je proslavila u društvu najbližih, a mnogima nije promaklo da je među njima i njen novi partner hirurg Džastin Saliman. 

Kolumbijska glumica nije mogla da sakrije osmeh dok je blistala u jarkožutoj haljini koja je otkrila sve njene adute. Kreacija je u gornjem delu bila u vidu korseta bez bretela pa je do izražaja došlo Vergarino bujno poprsje, dok se toaleta spuštala prateći liniju tela, ali otrkrivajući noge zgodne glumice uz veoma dubok šlic. Sofija je izgledala kao milion dolara, a nije se znalo u šta pre na njoj da se gleda. Slavljenička torta bila je u istoj nijansi žute boje.

Vergara je čak duvala i svećice, sva ozarena od sreće, dok je tik do nje sedeo njen dečko Džastin. Na proslavi je bila i manekenka Hajdi Klum koja je zajedno sa Sofijom deo žirija prestižnog muzičkog takmičenja "Amerika ima talenat", dok nije izostao ni Vergarin sin Manolo Gonzales Vergara.

Podsećamo, glumica je sa svega 19 godina postala majka sina Manola. Nakon razvoda od školske simpatije, preselila se na Floridu zbog porodične tragedije - ubistva starijeg brata. Sofija je vodila još jednu tešku bitku 2002. godine sa rakom štitne žlezde, nakon čega su joj uklonili štitnu i otpočela je terapija koja će trajati ceo život.

 

Vergarin ljubavni život nije bio ništa manje dramatičan od njenog ličnog života. Iako je ostala u dobrim odnosima sa bivšim mužem, njena romansa sa osuđenim prestupnikom Krisom Pačelom i nekadašnjim kolumbijskim narko-bosom Andresom Lopezom, kao i dugotrajna borba oko zamrznutih embriona sa bivšim verenikom Nikom Lebom, Sofiju su doveli do sudskih procesa i javnih skandala. Delovalo je da joj je sudbina na kraju donela sreću u vidu supruga Džoa Manganijela, ali i to je bilo kratkog veka.

Foto: Shutterstock

Džo Manganijelo i Sofija Vergara

Venčali su se 2015. godine na Havajima, ali nakon sedam godina braka odlučili su da se razvedu zbog "nepomirljivih razlika". Glumica je i potvrdila da je došlo do razlika po pogledu dece. Za razliku od Džoa (47) koji je želeo decu, Vergara već ima sina koji ima 33 godine i istakla je da je spremna da pre bude baka, a ne ponovo mama. 

Tek kada je okončala brak sa Managanijelom i otpočela vezu sa Džastinom, deluje kao da je najzad našla spokoj. Unutrašnji mir dao joj je i dodatnu fizičku lepotu, pa dok je duvala svećice nikad lepše nije izgledala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)