Telo

HAJDI KLUM SE PREVIŠE OPUSTILA U VENECIJI: Dekolte se na gondoli totalno oteo kontroli, bljesnule grudi! (VIDEO)

Supermodel ne prestaje da provocira javnost.

04.07.2024 22:05

HAJDI KLUM SE PREVIŠE OPUSTILA U VENECIJI: Dekolte se na gondoli totalno oteo kontroli, bljesnule grudi! (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Poznati supermodel Hajdi Klum nedavno je napunila 51 godinu, a upravo tom prilikom ponovo je privukla pažnju javnosti svojim smelim modnim izborima tokom boravka u Veneciji. Dok je uživala u vožnji gondolom kroz čuvene kanale, manekenka je nosila crnu mini haljinu sa veoma provokativnim otvorom koji je potpuno otkrivao deo njenih grudi, što je izazvalo veliko interesovanje njenih obožavalaca.

Hajdi je na svom Instagram profilu, gde je prati više od 12 miliona ljudi, podelila snimak na kome opušteno leži u gondoli dok se kreće kroz čuvene venecijanske kanale. Tom prilikom vidimo i neobičnu haljinu, koja ima duge zvonaste rukave, dok je u predelu grudi ukrštena i pritom je ultrakratka, te otkriva i deo Hajdine intime. Klumova je, na sreću, ili nesreću brojnih obožavalaca, nosila donji veš ili kupaći. Međutim to nije bio slučaj i u gornjem delu tela, gde je brushalter izostao, a njene bujne grudi nisu mogle da se smeste u preuski dekolte, tako je polovina virila van haljine. 

 

 

Manekenku to nije sprečavalo da uživa u boravku u Veneciji sa suprugom. Hajdi je kompletan stajling zaokružila naočarima za sunce, a video je pratila pesma "Summertime In Venice".

Provokativni video dolazi samo nekoliko dana nakon što su Hajdi i njen suprug Tom Kaulic (34) viđeni kako uživaju u romantičnom odmoru na plaži Kala di Volpe na severu Sardinije. Par, koji je u braku od 2019. godine, pokazao je da su i dalje jako zaljubljeni. Njima su se pridružila Hajdina deca Džon (17), Henri (18), Lu (14) i Leni (20) sa dečkom Arisom Račevskim, kao i Tomov sin Bil.

 

 

Tokom evropskog odmora, par je boravio i u Parizu, gde su se fotografisali ispred Ajfelove kule, dok Hajdi grli Toma i smeška se za kameru, a izgleda da je evropsko putovanje bilo rođendanski poklon manekenki od strane Tomovog sina Bila. Hajdi je nedavno onemogućila komentarisanje svojih fotografija, nažalost brojnih fanova, koji sada samo mogu da uživaju u pogledu na zanosnu lepoticu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)