Zanimljivosti

HAJDI KLUM SE SKINULA U BIKINI I POZAVIDELE SU JOJ MNOGE: U 6. deceniji pokazuje kako se grmi kada imaš samopouzdanja!

Dok su boravile na Sardiniji, Hajdi i njena ćerka su se pohvalile svojim fit figurama.

01.07.2024 11:48

HAJDI KLUM SE SKINULA U BIKINI I POZAVIDELE SU JOJ MNOGE: U 6. deceniji pokazuje kako se grmi kada imaš samopouzdanja!
FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je završila manekensku karijeru Hajdi Klum i dalje mami uzdahe mušakaraca svojim neverovatnim izgledom na koji joj mogu pozavideti i mlađe žene i devojke. Na fotografijama koje su svanule u medijima i na društvenim mrežama, vidi se kako ona i  njena ćerka Leni u izazovnim bikinijima uživaju na porodičnom putovanju po Sredozemnom moru. 

Manekenka je izronila iz mora u šarenom bikiniju interesantnog dezena sa listovima noseći na glavi bež bejzbol kapu i naočare.

FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hajdi Klum u bikiniju

Bivši Viktorijin anđeo je uživala sa svojim partnerom Tomom Kaulicom sa kojim je uslikana u vrlo prisnom izdanju dok su uživali zajedno u vodi. Tom je na sebi nosio florescentno zeleni šorts tako da je par bio i više nego primećen.

Na drugoj strani usnimljena je Leni Klum koja je sa svojom partnerom uživala na ležaljci. Mlada manekenka na sebi je nosila beli bikini sa crvenom postavom. Dvadesetogodišnjakinja izgleda zapanjujuće u atraktivnom bikiniju a parovi su privlačili pažnju ljudi sa plaže. 

 

Poznato je da Hajdi ima blizak odnos sa ćerkom, zbog čega ne čudi to što odmor provode zajedno. Poznate majka i ćerka su viđene prošlog meseca zajedno u haljinama od perja na afterpartiju Kanskog festivala u Francuskoj. Njih dve su takođe uživale u višemesečnoj kampanji donjeg veša sa italijanskim modnim brendom "Intimisimi" prošle godine. 

 

Glavni član žirija "America' s got talent" je pohvalio sposobnost Hajdine ćerke da gradi manekensku karijeru paralelno dok studira. 

- Veoma sam ponosna na svoju ćerku i njeno manekenstvo. Ona istovremeno uči...bukvalno žonglira - rekla je ona jednom prilikom Hajdi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)