Zanimljivosti

KAD SE ONA POJAVILA NA BIRALIŠTU SVI SU ZANEMELI: Lepotica skroz propala, a tek da joj vidite muža (FOTO)

Lice je sakrila iza crnih naočara.

30.06.2024 11:01

KAD SE ONA POJAVILA NA BIRALIŠTU SVI SU ZANEMELI: Lepotica skroz propala, a tek da joj vidite muža (FOTO)
ARNAUD FINISTRE / AFP / Profimedia

Nekadašnja prva dama Francuske Karla Bruni Sarkozi (56) posle duže pauze pojavila se u javnosti. Ruku pod ruku sa suprugom i bivšim predsednikom Nikola Sarkozijem došla je na biralište u Parizu da glasa. U Francuskoj se danas održavaju vanredni parlamentarni izbori koje s pažnom prati ceo svet.

Gde nestade lepotica?

Kad je Karla ušla na glasačko mesto svi su zanemeli. Od nekadašnje lepotice nije ostalo ništa. Iako je lice sakrila crnim naočarima vidljivo je da je ostarila. Lice joj je opušteno, usne tanke dok se kiselo smeškala.

Zbog crnih naočara bilo je teško proceniti, ali čini se da je Karla na glasanje došla bez trunke šminke. 
Međutim, još veći šok izazvao je izgled njenog supruga. Iako Nikola nikad nije važio za lepotana poslednjih godina je oronuo, gotovo je potpuno sed i kao da se dodatno "smanjio", pa je razlika u visini između njega i Karle evidentna. 

ARNAUD FINISTRE / AFP / Profimedia

Karla se vidno propala, a Nikola je oronuo i naglo ostario

 

Karla Bruni je rođena u italijanskom Torinu, ali se sa 7 godina preselila sa porodicom u Francusku. Nasledila je porodično bogatstvo koje je stečeno proizvodnjom guma, a kompaniju je pokrenuo njen deda. 

U Parizu je započela studije umetnosti, ali je vrlo brzo odustala i započela karijeru kao model. Uporedo je gradila i muzičku karijeru. 

Sarađivala je sa najvećim svetskim dizajnerima, a prvu ploču je obojavila 1997. kad je već bila dobro poznato ime u svetu mode i javnosti. Ona je i kantautor, pa je većinu svojih pesama pisala sama. Karla je objavila 5 albuma koje je prodala u tiražu od oko 5 miliona primeraka. 

 

 

Karla je bila prava lepotica, pa ne čudi što je zapala za oko i franscuskom predsedniku Nikola Sarkoziju, koji je nekoliko meseci ranije okončao drugi bark sa suprugom Sesilijom. Nikola i Karla su se venčali 2008. u Parizu, nakon čega se ona preselila u Jelisejsku palatu u kojoj je ostala do kraja njegovog mandata. 

Iako su mnogi predviđali da će njihov brak propasti nakon završetka njegovog mandata, to se nije dogodilo. Karla Bruni iz prethodne veze ima sina Orelijena, a 2011. je rodila i ćerkicu u braku sa Sarkozijem koji je iz prethodnih brakova već imao 3 dece.

 

 

 

Nakon završetka predsedničkog mandata njenog muža karla je nastavila muzičku karijeru. Ali, poslednjih godina je više poznata po skandalima koji je prate nju i njenog supruga, a tiču se istrage francuskih organa za borbu protiv korupcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)